Nieuws - Plan Your Wedding

Nieuws


Training Plan Your Event januari 2016

Wij, van Plan Your Event wilden het jaar goed beginnen. Gisteren, 28 januari 2016, hebben alle werknemers van Plan Your Event een leerzame en informatieve training gevolgd betreft de optimalisatie van ons platform. 

Er is veel kennis opgedaan, meningen zijn met elkaar gedeeld en we kunnen wel zeggen dat dit een zeer geslaagde dag was.

De dag begon al vroeg, de (nieuwe) en huidige werknemers kwamen richting ons hoofdkantoor in Maartensdijk. Toen wij allen bijeen waren, begon de dag natuurlijk met een kopje koffie en een gezellige sfeer.

Vervolgens hebben onze trainer Rob van Praag en directeur Joshua Kennedy een volledige dag gevuld met leerzame en nuttige informatie. We kunnen wel zeggen, het is een eer om van deze mannen iets te mogen leren!

's Middags hebben we met z'n allen geluncht en was er de mogelijkheid om na te praten over het ochtenddeel van de training. Poeh, wat een informatie, maar wat leuk om dit alles te mogen leren en te kunnen delen!

Na de lunch werd de training voortgezet, het enthousiasme spatte er vanaf! Uren streken vliegensvlug voorbij en het einde van de middag brak al snel aan.
Er is na de training nog veel nagepraat, en vervolgens was het tijd om naar huis te gaan met een voldaan gevoel.
Het was een nuttige, leerzame en gezellige dag waar iedereen wat aan heeft gehad! 
Wij, van Plan Your Event zijn van mening dat je nooit te oud bent om iets bij te leren. Trainingen werken stimulerend en motiverend en zijn goed voor de team-spirit. 

Wij hopen dat u het leuk vond om dit nieuwsbericht te lezen!

Heeft u zelf iets wat u wilt delen op de website https://planyourwedding.eu ? Denk hierbij aan een trouw gerelateerde blogartikelen, nieuwtjes, weetjes enzovoorts, dan verwijzen wij u graag door naar ons e-mailadres administratie@planyourevent.eu

Met vriendelijke groeten,

Het Team van Plan Your Wedding

 

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2019 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted