Nieuws - Plan Your Wedding

Nieuws


YES! De nieuwe tools van Plan Your Wedding staan online! Let’s check it out!

We kunnen jullie met trots vertellen dat onze nieuwe tools gelanceerd zijn! Jij als gebruiker van het platform kunt vanaf vandaag kosteloos gebruik maken van de planning-, budget- en draaiboektool. Hoe gaaf is dat?!

 

De Planningtool

Een bruiloft plannen kan ontzettend stressvol en onoverzichtelijk worden. Wij willen het jou een stukje gemakkelijker maken.
Daarom hebben wij de planningtool ontwikkeld. De planningtool geeft een overzichtelijk 

beeld van
the things to do. Vink hetgeen af dat voldaan is, zo weet je precies wat er nog open staat! Uiteraard is het mogelijk om de planningtool uit te printen!

De Budgettool

Het waarborgen van jullie budget kan lastig zijn, vooral als je geen overzicht meer hebt in de uitgaven die je hebt gedaan. Je kunt het beste zelfs de kleinste uitgaven noteren, zodat je zeker weet dat je binnen het budget blijft!

Met de budgettool gaat het waarborgen van het budget een stuk gemakkelijker. Allereerst vul je samen met je partner het budget in. Daarna kun je alle uitgaven, van de band/DJ tot de bloemdecoratie vermelden in de budgettool. De budgettool rekent automatisch uit wat jullie hebben uitgegeven, wat het budget was en hoeveel er nog over is van het budget. Handig toch? Tevens kun je de budgettool eenvoudig printen. Heb je een foutje gemaakt in de berekening? Geen punt! Je kunt het budget aanpassen.

Draaiboek Generator

Wij geven je een aantal tips waar je op moet letten bij het maken van jullie draaiboek. Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Geen probleem, wij geven je namelijk een aantal voorbeelden zodat je weet hoe een draaiboek eruit kan komen te zien. Als het draaiboek klaar is, kun je deze gemakkelijk printen!

 

 Om gebruik te kunnen maken van bovenstaande tools, kun je een gratis gebruikersaccount aanmaken. We hebben een handleiding gemaakt zodat je precies weet hoe alles werkt. De handleidingen vind je onder ‘’Nieuws’’.

Wij wensen je heel veel plezier met het plannen van jullie bruiloft. Veel geluk samen!

Foto gemaakt door Bertil van Beek 

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2019 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted