Blog - Plan Your Wedding

Blog


De trouwjurk is natuurlijk erg belangrijk tijdens jullie trouwdag. Maar waar moet je op letten bij het aanschaffen van dé trouwjurk?
Wat zijn de gemiddelde kosten, wie neem je mee en waar moet je aan denken bij het kopen van jouw trouwjurk?

DE trouwjurk voor jou

Je gaat de trouwjurk voor jullie bruiloft kopen.. Waarschijnlijk heb je weinig tot geen ervaring met het kopen van je trouwjurk, dus je bent nog erg groen. Daarom willen wij je helpen met tips & tricks om het iets makkelijker te maken. Waar moet je op letten bij het kopen van jouw jurk? Wie neem je mee en wat mag de jurk kosten? Lees alles hieronder! Enjoy!

Wie neem je mee?

Een lastige vraag, die wij niet voor jou kunnen bepalen. Maar we geven je één tip: Neem de mensen mee die belangrijk voor je zijn! De moeders en een vriendin, zus, nicht of neef, alles kan en mag! Zorg ervoor dat ze je goed kunnen adviseren en eerlijk zijn. Neem alle belangrijke mensen de eerste keer mee, zo zorg je ervoor dat niemand zich gepasseerd voelt.

Wat kun je verwachten?

Bij iedere bruidsmodezaak kun je een andere werkwijze verwachten. Dit maakt een iedere zaak ook uniek!
Maar wat kun je over het algemeen verwachten bij het kopen van dé jurk?

De meeste bruidsmodezaken maken eerst een praatje met je, wat vindt jij belangrijk? Hoe ziet je trouwdag eruit en wat zijn de wensen? De meeste bruiden nemen dan ook plaatjes mee van de jurk(en) die zij mooi vinden.

Passen

Er worden japonnen uitgezocht naar jou wensen, maar ook eventueel suggesties van de adviseuse. Laat je vooral verrassen! 

Omdat er ontzettend veel verschillende modellen te vinden zijn, is het dan nu tijd om te passen! De meeste bruidsmodezaken hebben grote paskamers met grote spiegels zodat jij jezelf goed kunt zien. Wanneer jij er klaar voor bent, gaan jullie de paskamer uit en is het tijd om jezelf te bekijken ín de zaak! Nu kunnen ook de mensen die jij hebt meegebracht, jou bewonderen!

Ook accessoires zijn belangrijk tijdens de grote dag! It’s all about the little things, dus ook accessoires worden gepast en uitgeprobeerd. Je krijgt vaak direct speciale schoenen en lingerie aan, om het gevoel te ervaren!

Een keuze maken

Het kopen van jouw trouwjurk is echt een gevoelsaankoop! Wanneer jij je lekker voelt in de trouwjurk, zal je stralen van geluk op de mooiste dag van jullie leven! Luister dus echt naar je gevoel.

Wanneer je verschillende jurken aan het passen bent, zal je op een gegeven ogenblik een jurk treffen met het WAUW-effect. Een jurk waarvan je hart sneller gaat kloppen, die je doet stralen en waar jij je lekker in voelt! Overigens is dit vaak de eerste japon.. Waarom? Omdat de aanstaande bruid de volgorde van de jurken zelf mag kiezen.. Je zult dan ook zien dat je alle andere jurken met die ene geweldige-WAUW-effect-jurk gaat vergelijken..

Iedereen kan zien dat jij de perfecte jurk hebt gevonden.. Dan komt het voor de meeste bruidsmodezaken aan op het bestellen van de jurk in je maat. Mocht je dus nog een paar kilootjes willen afvallen of misschien wel zwanger willen worden, geef dat dan altijd aan!

Tip van onze experts: Maak foto’s van de jurk die jij gaat kopen! 

Credits Fotografie: 
Bertil van Beek
Klik hier voor de website

 

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2019 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted