iBlossom - Plan Your Event

iBlossom

Categorieën: Massages

iBlossom

Het Buske 9
6663 KP Lent

0628782419Website Email

Algemene informatie

Hapert je lijf? Of sta jij op de rem? 

Je wilt optimaal van het leven genieten. Vol energie. Je bent ruimdenkend en nieuwsgierig naar het leven. Maar je kunt niet meer doen wat je het liefst wilt doen. Je snakt naar meer energie. En meer initiatief. Maar je verlegenheid zit in de weg. Of je medicatie. Of problemen die je merkt aan je lijf (body) en je gesteldheid of stemming (mind).

Ying-yang

Ik geloof dat uiteindelijk iedereen evenwichtig in het leven kan staan. 

Of je nu gepensioneerd bent, naar school gaat, ondernemer of werknemer bent. Maar nog niet iedereen voelt dat nu. Misschien jij ook nog niet. Ik heb zelf ervaren dat het anders kan. En ervaar het bij mijn klanten. Ik zie hoe zij zich ontvouwen tot krachtige en energieke mensen. Dat wens ik ook voor jou.

Een heerlijke behandeling cadeau doen aan een vriend of vriendin? Bij iBlossom kunt u ook cadeaubonnen krijgen!

Ondernemer


Anouk Wijnbergen

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Op 2016-03-29 14:58:44 door Margo van Kuppevelt
Bijzonder is dat de klachten afnemen per bezoek. Via een vriendin kwam ik aan het adres van Anouk voor voetreflex therapie. Ik wilde dat al een tijdje, dus heb ik mij aangemeld. Verwachtingen had ik niet zo. Wel wist ik dat je bepaalde ziekten of kwalen zou kunnen determineren via de voeten. Maar hoe dat ging of dat het zou helpen? Geen idee. Anouk is een open karakter, je voelt je gauw thuis. Het is belangrijk dat mensen die aan je lijf zitten in ieder geval vertrouwd aanvoelen. Anders werkt het niet… Ik moet zeggen dat zij op bepaalde ogenblikken wel dingen aanvoelt (via de voeten) waar ik last van heb/had. Dat is bijzonder. Ook bijzonder is dat de klachten afnemen per bezoek. Ben nu zo’n 7 a 8 keer geweest en het gaat erg goed. Ik vind het heerlijk, ontspannend en helend. Het hoort nu helemaal bij mijn “onderhoudsbeurten” van het lichaam.


Op 2016-03-29 14:58:32 door Jacqueline Vos-Kuizenga
Ik heb bij iBlossom een Shiatsu massage gedaan. Het was tijdens een hele drukke periode dus het was zeer welkom dat ik kon ontspannen. Dat is gelukt! De muziek, de warm ingerichte praktijk en natuurlijk Anouk maakten de massage helemaal af! Dankjewel Anouk!


Op 2016-03-29 14:58:21 door Willemijn Hornsveld
Ik ben bij Anouk geweest voor 3 sessies Jungiaanse analytische therapie. Ik was benieuwd of ze me zou kunnen ondersteunen bij het ontwikkelingsproces waar ik in zit. De rustige en open uitstraling van Anouk nodigt uit tot openheid. Ze is oprecht, integer en intuitief waardoor de sessies een verrassend maar vertrouwd karakter krijgen. Met verschillende tools geeft ze op een creatieve manier meer inzicht in belangrijke persoonlijke processen en kom je op een dieper niveau in contact met jezelf en de oplossingsrichtingen. Anouk is een eerlijke en warme therapeute met respect voor ieders eigenheid.


Op 2016-03-29 14:58:08 door Anja Doove
Was heerlijke stoelmassage en Anouk is een lieve meid, je voelt je welkom. Respect.


Op 2016-03-29 14:57:55 door Mariëlle van der Last
Het is de beste massage die ik ooit heb gehad! Ik heb een Shiatsu massage gehad, kende het nog niet, dus was zeer benieuwd. Ik kan mijn ervaring het beste beschrijven als: ‘Dit voelt erg goed voor je lijf!’ Maar er zijn meerdere opties in deze salon, ik heb ook al een keer een stoelmassage gehad en wil binnenkort een voetmassage ervaren. Anouk is een vriendelijke, lieve, zachte en zeer kundige masseuse. Ze heeft aandacht voor je als persoon, ze let ook tijdens de behandeling op je reacties en vraagt hierop door. Ze legt dan ook uit welke organen er bij die meridiaan horen. Het is persoonlijk voor mij geen pijnloze behandeling, maar ik noem dat lekkere pijn. Je voelt dat het goed is voor je lijf. Ik ben al een aantal keren geweest, het werkt absoluut helend. Zeker een aanrader dus!


Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2019 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted