Long Island Wedding en Planning - Plan Your Event

Long Island Wedding en Planning

Categorieën: BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand)

Long Island Wedding en Planning

Brederodestraat 52
2042 BG Zandvoort

0619204516Website Email

Algemene informatie

Long Island Wedding & Planning | Weddingplanner, trouwambtenaar, ceremoniemeester | Helpt bruidsparen een perfect georganiseerde bruiloft en persoonlijke ceremonie te beleven, zodat de gasten, maar vooral jullie optimaal kunnen genieten van een bruisende dag vol liefde en genieten van het leven. Uit liefde voor de liefde!

Specialiteit van Long Island is bruiloften met het BEACHgevoel die de relaxte sfeer van Ibiza en Saint Tropez uitstralen, maar dan dichtbij huis aan onze prachtige Nederlandse kust. Long Island maakt het bovendien mogelijk om het stijlvolle Zuid-Europese strandgevoel op een andere locatie dan op het strand op te roepen.

Aanstaande bruidsparen kunnen bij Long Island terecht voor advies, organisatie en styling van de trouwdag, maar ook voor aanverwante evenementen als bridal showers, verlovingsfeesten en zelfs huwelijksaanzoeken kun je bij Long Island terecht.

Long Island zorgt voor een bijzondere en persoonlijke touch bij jullie ceremonie. Long Island beschikt over een eigen trouwambtenaar die bruidsparen zelf kan trouwen. Geen standaardpraatje, maar een ceremonie waarin het verhaal van jullie liefde wordt verteld op een persoonlijke, warme en humorvolle manier door iemand die zich inleeft in jullie en al jullie wensen.

Ondernemer


Angela van Lienen

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2018 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted