Lilean - Plan Your Event

Lilean

Categorieën: Afvallen

Lilean

Uitkruier 5
4161 DA Heukelum

Mijn openingstijden zijn op dinsdag, woensdag en donderdag van 9:00 -16:30 en van 18:00 - 21:30 uur en op vrijdag van 9:00 - 16:30 uur

 

Eventueel kunt u ook een afspraak op maandag maken!

0653906249Website Email

Algemene informatie

Mijn verhaal

Graag wil ik jullie vertellen hoe ik van het dieet van Cambridge hoorde. In februari 2010 was ik op verjaardagsvisite van het vriendinnetje van mijn zoon en daar kwam iemand binnen die ik bijna niet meer herkende. Ze was maar liefst 34 kilo afgevallen. Met een half oor luisterde ik naar welk dieet zij gevolgd had en dit bleek het Cambridge-dieet te zijn. Ik had hier echt nog nooit van gehoord. Ook ik had vanwege problemen met zwangerschappen, medicijngebruik en de overgang veel overtollig gewicht. Nieuwsgierig geworden heb ik ‘s avonds bij thuiskomst toch even gauw gegoogled en om het verhaal kort te houden, ’s maandags heb ik al gebeld voor een afspraak en ’s woensdags had ik al mijn intake gesprek. Ik ben op zaterdag begonnen, ruim voor mijn vakantie was ik 30 kilo afgevallen.

Wanneer je zoveel afgevallen bent, voel je je natuurlijk veel beter en vooral ook gezonder. Alles gaat je makkelijker af. Je bent veel zelfverzekerder en ziet er ook goed uit. Iemand die goed in zijn of haar vel zit, straalt dat ook uit. 30 kilo lichter betekent ook een hele nieuwe garderobe aanschaffen. Heerlijk om kleding te kopen overal waar jij wilt. Ik was namelijk van maat 46 naar maat 36 gegaan (deze maat heb ik overigens nog steeds) en hoefde niet meer de winkels voor de “poppetjes”, zoals mijn vriendin het noemt, voorbij te lopen. 30 kilo lichter betekent ook veel complimenten van de mensen om je heen en een beter zelfbeeld van jezelf, want jij bent toch maar degene die dat mooie resultaat bereikt heeft.

Door de goede begeleiding en het motiveren tijdens je gewichtsverlies en het maken van een calorieplan op jouw behoeften afgestemd na het behalen van je streefgewicht, blijf je ook op gewicht. Het liefste zou je iedereen die te zwaar is willen vertellen dat je niet zo hoeft te blijven. Ook ik heb allerlei diëten gevolgd Herbalife, Biamed, Hartstichtingsdieet, Sonja Bakker enz. Noem het op en ik heb het gedaan. Natuurlijk viel ik er ook mee af, vaak zo’n 7 à 10 kilo, maar dit kostte veel moeite en helaas vlogen de kilo’s er weer erg snel aan. Bij het Cambridge dieet zie je vanaf week 1 al een goed resultaat, de weegschaal wordt echt je vriend. Dit stimuleert en je gaat zelfs uitkijken naar de weegmomenten.

Ondernemer


Lilean Lagewaard

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2018 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted