Liesbeth van Zelst-Oud, Travel Counsellor - Plan Your Event

Liesbeth van Zelst-Oud, Travel Counsellor

Categorieën: Reizen

Liesbeth van Zelst-Oud, Travel Counsellor

Termijen 116
1852 TH Heiloo

0648818568Website Email

Algemene informatie

Lief bruidspaar,

Jullie zoeken natuurlijk jullie perfecte huwelijksreis. De grote dag is al helemaal geregeld, er niets aan het toeval over gelaten, jullie kunnen met een gerust hart naar het altaar lopen. Dat moet natuurlijk ook gelden voor uw huwelijksreis, want deze gaat u in principe ook maar 1 keer maken!

Laat mij jullie dit uitzoekwerk uit handen nemen. Jullie geven mij aan wat jullie wensen zijn, hier hoort uiteraard ook het budget bij, en ik ga daarmee aan de slag. Ik zoek voor jullie de perfecte reis, die helemaal bij jullie past, in alle opzichten. En ik regel alles voor jullie, van A tot Z! Zodat jullie ook met een gerust hart op reis kunnen gaan.

Ook voor u, jubilerend bruidspaar, kan ik natuurlijk een mooie reis verzorgen. Wat is er nu mooier om die 25 jaar huwelijk te vieren op een mooie locatie? Misschien wel daar waar ooit uw liefde is ontstaan? Of u doet uw huwelijksreis van toen nog eens (dunnetjes) over...

Naast het verzorgen van de huwelijksreis, heb ik ook nog een speciale service voor jullie, die ik jullie niet wil onthouden. Het is mogelijk om bij mij een speciale Huwelijksreisrekening te openen. Jullie bruiloftsgasten kunnen hierop een bedrag storten, als huwelijkscadeau, om zodoende een mooi bedrag voor jullie huwelijksreis bij elkaar te vergaren. Zo komt jullie ultieme huwelijksreis weer een stukje dichterbij. Dat is weer eens wat anders dan de geijkte 'peper- en zoutstellen' of gewone 'gevulde enveloppen of spaarvarkens'.

And last but not least: Trouwen in het buitenland!! Ook dit behoort tot de mogelijkheden! Jullie hebben elkaar misschien wel ontmoet tijdens een reis door de VS en willen nu jullie huwelijk laten bezegelen door 'Elvis' in Las Vegas! Of jullie zijn wintersportfanaten en willen graag trouwen in sneeuw? De mogelijkheden zijn er allemaal! Dit kan ook ik ook helemaal voor jullie verzorgen, van alle wettelijk benodigde documenten regelen (samen met jullie natuurlijk) tot het boeken van de grote dag, tot aan de taart en de kleur van de bloemen aan toe; en natuurlijk de reis en verblijf die erbij hoort. Ook voor jullie bruiloftsgasten kan ik de reis verzorgen. Uiteraard is de Huwelijksreisrekening hier ook heel goed voor te gebruiken.

U kunt mij bellen of mailen, een bericht via mijn facebookpagina sturen om een, geheel vrijblijvende, afspraak maken. Ik kom bij u thuis, of u bij mij, op een tijdstip wanneer het u uitkomt. Ik ben niet aan kantoortijden gebonden, omdat ik vanuit huis werk.

Ik wens jullie heel veel plezier met alle voorbereidingen voor jullie grote dag!!

Graag tot ziens!

Groetjes,Signature

Ondernemer


Liesbeth van Zelst-Oud

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2018 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted