LaDonna - Plan Your Event

LaDonna

Categorieën: Bruidswinkel

LaDonna

Ganzenheuvel 33
6511 WD Nijmegen

Maandag: 10.00 - 14.00 uur 
Dinsdag: zijn wij gesloten 
Woensdag: 10.00 - 17.30 uur 
Donderdag: 10.00 - 17.30 uur 
Vrijdag: 10.00 - 17.30 uur 
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur 

0246637244Website Email

Algemene informatie

Bruidswinkel LaDonna is een begrip in Nijmegen. Wij zijn genomineerd voor bruidswinkel van het aar 2014. Uiteraard zijn we CBW erkend en aangesloten bij de Nederlandse Trouwbranche Organisatie. Wij hebben ook het keurmerk trouwen ontvangen. De bruidswinkel is gevestigd in het Centum van Nijmegen. 

Zie de beoordelingen voor ervaringen van LaDonna bruidjes

Ondernemer


Donna Stok-Linders

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Op 2016-03-22 11:19:10 door Marjolein
Het is een erg fijne, knusse en gezellige winkel. Het personeel is erg aardig en vriendlijk, alles wordt uit de kast gehaald om de bruid dé jurk te laten vinden, alles is dan ook mogelijk! Wij zijn helemaal uit Oisterwijk gekomen om hier een jurk uit te zoeken, ik raad het iedere bruid aan om hier tussen de jurken te gaan neuzen! - + Vriendelijk en ze denken met je mee.


Op 2016-03-22 11:18:50 door Joyce
Dé jurk gekocht! Wat een geweldige ervaring! Donna had alle tijd en aandacht voor me en ik heb veel jurken mogen passen en er kwamen ook gelijk sluiers en sieraden aan te pas zodat je een mooi totaalplaatje voor je kunt zien. Dit maakt de ervaring van Bruidsjurken passen leuker en makkelijker omdat het 'echt' wordt. Donna, je geeft een topservice en je bent zo vriendelijk en geduldig, geweldig! Ik zou je zeker aanraden als er mensen in mijn omgeving gaan trouwen. Dank je voor deze mooie ervaring.


Op 2016-03-22 11:18:38 door Betty
Trouwen met Donna: in 1 woord geweldig! ik had de eer om met mijn schoondochter DE jurk te mogen uitkiezen. Niks was Donna te veel. Iets van die jurk en iets van de andere jurk, alles was mogelijk. Toen de jurk was besteld ben ik met mijn zoon terug gegaan. Heel spannend om een pak op maat te laten maken. Aan de hand van een klein stukje stof, wat knopen en de stof voor de voering werd de keus gemaakt. Het geheel zag ik niet voor ogen maar ik had alle vertrouwen dat het goed kwam. En of het goed kwam! Het pak zat als gegoten en ook mijn zoon kon stralend de grote dag tegemoet zien. Ook voor de 2 bruidsjonkertjes werd een outfit gekocht bij Donna. Zelfs het gilletje van mijn kleinzoon van 10 maanden werd op maat gemaakt. Het bruidspaar wist hier niets van en Donna hield dit goed geheim. Mijn sieraden heb ik ook daar gekocht. Passend bij mijn kleding. de bruiloft zelf was geweldig. Hoeveel complimenten zij wel niet hebben gehad. Donna het was super mede dankzij jou. Ik hoop nog eens terug te komen met mijn dochter die het bruidsboeket heeft gevangen :) ik kan iedereen aanraden om de grote dag te laten beginnen bij Donna. - + Donna neemt alle tijd Niets is haar teveel geeft goede adviezen straalt vertrouwen uit


Op 2016-03-22 11:18:23 door Carli
'Trouwen met Donna' is een bijzonder prettige ervaring ter voorbereiding op ons huwelijk geweest! Donna denkt heel goed met je mee en heeft een fantastisch netwerk om je te voorzien van veel adviezen! Ze heeft me geïnspireerd en de tools aangeboden om mijn jurk echt helemaal gepersonaliseerd te stijlen. Geen idee is te gek en Donna zorgt ervoor dat de look tot in elk detail doorgevoerd wordt. Donna's warme, persoonlijke betrokkenheid heb ik daarbij zeer gewaardeerd! - + Individuele aandacht, meedenken in persoonlijke styling tot op detail, inspirerende wijze waarop ze helpt de mogelijkheden te inventariseren om tot persoonlijke touch te komen. Hele goede adviezen voor haar & make-up in de prettige samenwerking van Godly Bride, veel waardevolle ervaringen met andere bedrijven in de huwelijksbranche


Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2019 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted