Korenmolen Princenhage Breda - Plan Your Event

Korenmolen Princenhage Breda

Categorieën: Trouwlocatie

Korenmolen Princenhage Breda

Liesboslaan 35
4813 EA Breda

Stuur een mail naar info@wizardevents.nl voor het maken van een vrijblijvende afspraak om de molen te komen bekijken.

Eindtijd feest: 01:00 uur

 

0628256199Website Email

Algemene informatie

Trouwlocatie Breda

De mooiste trouwlocatie van Breda is een oude en tegelijk moderne molen. Hier vind je romantiek in een hedendaags jasje. Trouwlocatie Breda Korenmolen Princenhage is dé trouw- en feestlocatie voor jullie huwelijk in Breda. De molen dateert uit 1900 en is helemaal gerenoveerd. Authentieke details, zoals de originele houten balken in het plafond, gaan hier perfect samen met een trendy uitstraling waarin jullie én je gasten zich direct thuis voelen.

 

Alles op één locatie

De molen biedt ruimte aan 150 mensen. De ontvangst van jullie gasten, de ceremonie, het diner én het feest kunnen allemaal plaatsvinden in de molen en het bijgebouw. Steeds in een andere ruimte. Zo hoeven de gasten niet te verplaatsen en wordt het steeds gezelliger. Als het weer net zo stralend is als het bruidspaar, hebben we ook nog een heerlijk terras in de aanbieding om te borrelen of te barbecueën.

 

Huwelijksceremonie in de molen

In het sfeervolle oude pakhuis van de molen kunnen jullie elkaar het ja-woord geven. De trouwambtenaar van de gemeente (of van jullie keuze) komt gewoon naar jullie toe! Volgens de nieuwe regelgeving kunnen jullie zelfs iemand uit eigen familie meenemen die jullie trouwceremonie verzorgt.

 

Unieke en onderscheidende bruiloft

De molen wordt helemaal naar jullie eigen smaak ingericht. Jullie bepalen helemaal zelf welke sfeer en uitstraling de molen krijgt. Precies zoals jullie het willen. Uiteraard helpen onze wedding professionals jullie graag met het maken van de juiste keuzes.

 

Wizard Events biedt haar altijd gastvrije services aan op deze en andere prachtige locaties. Hebben jullie wel eens gedacht aan trouwen in een landhuis in de Ardennen, Trouwen in eigen tuin, Trouwen in appelboomgaard of Trouwen in het buitenland?

Neem contact op voor meer informatie.

Ondernemer


Wizard Events

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2019 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted