Koningkaart - Plan Your Event

Koningkaart

Categorieën: Trouwkaarten

Koningkaart

Vasteland 78 A3.04
3011BN Rotterdam

We zijn iedere dag telefonisch bereikbaar tussen 9 en 17 uur. In het weekend zijn we gesloten.

0102131415Website Email

Algemene informatie

Over Koningkaart
Bij Koningkaart geloven geloven we in service en klantgerichtheid. Wat voor ons het allerbelangrijkst is, is dat jij blij wordt van de trouwkaarten die je bij ons besteld hebt. Daarom bieden we een uitgebreide collectie in verschillende stijlen, zodat er altijd een kaart bijzit die aansluit bij jouw wensen. Wanneer je een bestaand ontwerp verder wilt personaliseren kan dat natuurlijk ook. En heb je zelf al een ontwerp in je hoofd? Dan kan je bij Koningkaart ook zelf je kaartje ontwerpen. Mocht je daarin inspiratie of wat hulp nodig hebben, staat het team van Koningkaart altijd voor je klaar.

Koningkaart heeft al 13 jaar ervaring met het ontwerpen en drukken van trouwkaarten. Wij leveren hoge kwaliteit drukwerk, zodat jij straks een trouwkaart hebt om trots op te zijn!
Er is een uitgebreide keuze aan papiersoorten waarop je je ontwerp kan laten drukken, denk aan gebroken wit, mat wit, metallic, hoogglans en structuurpapier.

Iedere bestelling wordt door Koningkaart handmatig gecontroleerd op spel- en taalfouten voordat je bestelling gedrukt wordt. Gewoon, als service.
Wanneer je je trouwkaarten besteld hebt, zorgen wij voor een snelle levering. Kaartjes die je voor 12 uur besteld worden nog dezelfde dag gedrukt en verzonden en heb je de volgende dag al in huis.

Onze collecties
Koningkaart heeft haar collecties ingedeeld in diverse stijlen zoals klassiek, hip en trendy, stoer en retro en vintage. Zo kun jij altijd een mooie trouwkaart vinden die helemaal aansluit bij het thema van je bruiloft. In hetzelfde ontwerp zijn ook save the date kaarten, inlegkaarten, menukaarten, bedankkaarten en tafelkaartjes beschikbaar. Zo heb jij een mooie basis voor je trouwhuisstijl.

Wil je een kaartje wat er echt uitspringt? Kies dan voor een trouwkaart met losse labeltjes. Dit is wel voor de creatievelingen want je moet ze er wel zelf met een touwtje aanhangen.

Ondernemer


Renate van Acker

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2019 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted