Kim - Travel Counsellor - Plan Your Event

Kim - Travel Counsellor

Categorieën: Reizen

Kim - Travel Counsellor

van de Coulsterstraat 47
5021 BK Tilburg

Aangezien ik vanuit thuis werk heb ik geen vaste openingstijden. Ik ben overdag 's avonds en in het weekend bereikbaar op 06-49336151.

0649336151Website Email

Algemene informatie

 

Allereest gefeliciteerd met uw verloving en

veel geluk samen gewenst.

Nu zal u het ongetwijfeld erg druk hebben met het treffen van voorbereidingen voor uw bruiloft. Daarom neem ik graag wat werk voor u uit handen. Want bij de mooiste dag van uw leven hoort natuurlijk ook een mooie huwelijksreis.

Met mijn kennis en ervaring weet ik zeker dat ik een geweldige reis voor u kan samenstellen. Ik sta voor persoonlijk contact, graag wil ik u leren kennen om zo uw reis te voorzien in alle wensen, behoeften en daarbij rekening houdend met uw budget. Ik bespreek uw wensen graag onder het genot van een kopje koffie bij u of bij mij thuis, mogelijk op zowel overdag, ’s avonds of in het weekend.

Ik ben aangesloten bij Travel Counsellors, een internationaal en succesvol bedrijf. Doordat wij direct inkopen kan ik u deals aanbieden tegen concurrerende prijzen. Hierdoor ben ik onafhankelijk en kan ik zo het gewenste pakket samen stellen. Verder kunt u zorgeloos op vakantie aangezien Travel Counsellors is aangesloten bij IATA, ANVR en SGR.

Kijk gerust rond op mijn website www.travelcounsellors.nl/kim.bosmans om een indruk te krijgen, echter is dit slecht een greep uit de mogelijkheden. Samen met u stel ik graag de perfecte reis samen.

Vertel mij uw wensen en ik regel het voor u.

Graag tot ziens!

Met vriendelijke reisgroeten,

Kim Bosmans - van der Aa

Travel Counsellor


 

Ondernemer


Kim Bosmans - van der Aa

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2019 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted