Jochen Thiele Goudsmit - Plan Your Event

Jochen Thiele Goudsmit

Categorieën: Edelsmid

Jochen Thiele Goudsmit

Wijnstraat 136
3311 BZ Dordrecht

0786131913Website Email

Algemene informatie

Goudsmid in hart en nieren

Jochen Thiele is al van jongs af aan bezig met goudsmeden. De eerste kneepjes in het vak leerde hij in het atelier van zijn vader Frits Thiele. Na het afronden van het voortgezet onderwijs was het ook niet meer dan logisch dat hij naar de Vakschool te Schoonhoven ging. Deze opleiding heeft hij in 1998 met goed gevolg afgerond.
Na in diverse functies in de branche te hebben vervuld, heeft hij zijn lang gekoesterde droom, een eigen atelier in 2008 weten te realiseren.

Werkwijze
In zijn atelier vervaardigt Jochen allerlei sieraden en juwelen in platina, goud, zilver en andere metalen met gebruik van diamanten en edelstenen. In opdracht of eigen werk, hij zorgt altijd voor de allerhoogste kwaliteit.

Vorm geven aan emotie

"Een van de mooiste aspecten van het goudsmeden is dat ik emotie een vorm mag geven" aldus Jochen. "In ieder sieraad zit emotie, het geluk van het huwelijk, het verdriet van het verlies van een dierbare."

HANDGEMAAKTE TROUWRINGEN

Passende liefde

Bent u op zoek naar uw persoonlijke unieke trouwringen? Alle trouwringen worden van hoogwaardige materialen in ons eigen atelier vervaardigd naar uw ontwerp.

Tijdens een eerste gesprek worden uw wensen voor uw trouwring opgenomen en start het creatieve proces om deze om te zetten tot uw trouwring.

Preview

Door het gebruik van moderne 3D technieken kunt u uw ontwerpen al bewonderen nog voor het goud gesmolten is.

Ondernemer


Jochen Thiele

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2019 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted