Inze Meijer Make-up Artist - Plan Your Event

Inze Meijer Make-up Artist

Categorieën: Bruidskapsel, Bruidsmake-up

Inze Meijer Make-up Artist

Zonnebloemstraat 12
8012 XG Zwolle

Werktijden in overleg!

0384229023 0645686912Website Email

Algemene informatie

Wil jij er op je allermooist uitzien op je bruiloft?

Laat mij dan je bruidsmake-up én bruidskapsel verzorgen op deze speciale dag.

Als "De bruidsspecialiste van Zwolle en omgeving" heb ik al vele jaren ervaring in het verzorgen van make-up en hairstyling bij bruiden, fotoshoots, film, workshops en vrijgezellenmiddagen. 2x Winnares van de Make-up Award en 4x genomineerd.

Proefsessie

Van te voren maken we een afspraak voor een proefsessie waarbij we uitgebreid bespreken en ingaan op jouw wensen wat betreft haar en make-up en je een professioneel advies mag verwachten, zodat je op de dag zelf niet voor verrassingen komt te staan. Op je trouwdag kom ik bij je aan huis of op de door jouw gekozen locatie om jou mooi te maken, zodat jij er de hele dag stralend uitziet. Eventuele familie en/of daggasten kunnen ook door mij geholpen worden.

Touch-up

Wil je er 's avonds toch anders uitzien dan overdag; losse krullen ipv een opgestoken kapsel of juist andersom. Je make-up juist wat meer aangezet; kies dan voor een Touch-up. Ik kom dan op de feestlocatie om je voor de avond er weer net even anders uit te laten zien!

Check de site of mail me.

www.inzemeijer.nl  info@inzemeijer.nl

Voor meer informatie, foto's en reaktie's van bruiden die je voor gingen.

Beleef de passie, het enthousiasme, de ervaring en de rust van mijn werk.

Graag tot ziens!

 

Ondernemer


Inze Meijer

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Op 2017-10-30 18:21:54 door Amke
De samenwerking met Inze Meijer is heel goed bevallen. Ze is professioneel, toegankelijk en meedenkend. Ik was erg blij met het resultaat, zowel wat betreft de make-up als het trouwkapsel (dat tot de laatste uurtjes super bleef zitten)!


Op 2017-09-22 21:34:30 door Rosita
Na 2 proefsesies omdat ik bij de eerste keer niet helemaal tevreden was ben ik met een lach op mijn gezicht naar huis gegaan. Ik wist dat ik er op mijn dag uit zou zien zoals ik had gehoopt. Ik was op de dag van mijn bruiloft dan ook erg tevreden met het resultaat. Inze heeft mijn wensen goed laten uitkomen en heeft ervoor gezorgd dat ik de hele dag kon stralen. De ochtend was erg ontspannen en heeft ervoor gezorgd dat ik startklaar was toen zij vertrok. Ik zou haar aan iedereen aanraden om je er op je mooist uit te laten zien!


Op 2017-05-19 15:47:18 door Els
Wauw wat was dat een geweldig relaxed begin van de dag! Genoten en het was zelfs nog mooier dan de keer dat we het als proef hadden gedaan!! Inze is erg professioneel maar kijkt en luistert daarnaast ook heel goed naar wat je wil en geeft daarbij haar tips en adviezen. Erg fijn!


Op 2017-05-05 20:06:41 door Merith
Inze is wat mij betreft een echte vakvrouw! Ze weet goed in te schatten wat bij je past waardoor ik mij de hele dag op mijn gemak heb gevoeld. Ook komt ze met leuke ideeën. Zo had ik echte bloemen in mijn haar en hier was ik erg blij mee. Ik heb me de hele dag prachtig gevoeld en mijn haar en make-up bleef de hele dag mooi zitten.


Op 2016-10-20 22:39:27 door Anjo Fokke
Inze is een warme en hartelijke vrouw die erg professioneel is. Ook heeft ze creatieve ideeën en is flexibel. Wij trouwden in de kop van Friesland maar dat was voor Inze geen probleem! Mijn 2 meiden en ik zagen er prachtig uit en zelfs na een winderig ritje in een kever cabrio zagen mijn make-up en haar er nog nog steeds geweldig uit! Een aanrader!!


Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2019 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted