Instituut Guillaume Geleen - Plan Your Event

Instituut Guillaume Geleen

Categorieën: Tanden Bleken

Instituut Guillaume Geleen

Rijksweg Centrum 10
6161 EE Geleen

Openingstijden

Maandag        10.00-16.30

Dinsdag          10.00-16.30

Woensdag      10.00-16.30

Donderdag     10.00-16.30

Vrijdag             10.00-16.30

Zaterdag         12.00-16.00

Zondag           Gesloten

 

 

praktijk/behandeling alleen op afspraak

0644161915Website Email

Algemene informatie

BrilliantSmile
Iedereen wil graag een stralend witte lach. Op een mooie glimlach reageert de omgeving altijd positief. Gave, witte tanden bewijzen dat de bezitter hiervan een goede gezondheid heeft en een goede mondhygiëne.

Echter, van nature stralend witte tanden zijn niet voor iedereen weggelegd. Bij de meesten van ons, beginnen na verloop van jaren de tanden te verkleuren. Bij anderen zijn de tanden verkleurd door omstandigheden van buitenaf, zoals medicijngebruik of een bepaald dieet. Ook koffie en sigaretten zijn bekende boosdoeners.

Zichtbaar Effect
Maar nu is er een mogelijkheid om de kleur van onze tanden enorm te verbeteren.
Met behulp van Brilliant Smile; een veilige, snelle en eenvoudige methode. Slechts één behandeling van zo’n 60 minuten is nodig om een zichtbaar effect te bereiken dat nog vele jaren zichtbaar zal blijven. Beduidend wittere tanden, jaren lang!

Witte tanden, snel en zonder bijwerkingen
Naast wittere tanden, geeft Brilliant Smile meer zelfvertrouwen en een groter gevoel van eigenwaarde. Dankzij een mooie, vriendelijke, witte lach is men zelfbewuster en tevreden met zichzelf. Brilliant Smile is dé nummer 1 methode voor het effectief én veilig bleken van de tanden. Met Brilliant Smile bereikt men zichtbaar en beduidend wittere tanden in slechts één behandeling.
Het effect is verbluffend. Eventuele bijwerkingen in de vorm van toegenomen gevoeligheid en pijnscheuten in de tanden, welke vrij gebruikelijk zijn bij andere bleekmethodes, zijn heel zeldzaam bij de Brilliant Smile methode.

Het behandelingsproces
De behandeling, die in totaal ongeveer een uur duurt, begint met het polijsten van de tanden. Dan wordt een vloeibare l op de tanden aangebracht. De peroxide-gel wordt geactiveerd door plasmalicht. Gedurende de behandeling wordt de gel 3x aangebracht. De golflengte van het activerende plasmalicht is tussen 400 en 490 NM. en is geheel vrij van UV straling. De behandeling is volkomen veilig, zonder bijwerkingen. Gemiddeld zijn de tanden na één behandeling 7 tinten lichter. De tint wordt vooraf bepaald aan de hand van de Vitapan Classic tandenkaart.

Speciaal opgeleid personeel
Brilliant Smile geeft meer dan alleen wittere tanden, het zorgt voor een betere eigenwaarde en men is zelfbewuster door een mooie vriendelijke witte lach. Alle personen die werken met Briljant Smile hebben een speciale training gehad en zijn bevoegd om onze speciale apparatuur en preparaten te gebruiken. Elke behandeling wordt vooraf gegaan door een intakegesprek.

Simpele pijnloze behandeling
De behandeling zelf staat volledig op zichzelf. De cliënt, die een Brilliant Smile behandeling ondergaat behoeft niet, in tegenstelling tot andere methodes, regelmatig terug te komen voor een herhalingsbehandeling om elke tand apart te behandelen.
Met Brilliant Smile, behoeven de lippen, het gehemelte e.d. niet bedekt te worden om beschadigende bijwerkingen te voorkomen. Dit is te danken aan het feit dat Brilliant Smile milde bestanddelen heeft en zorgvuldig uitgekozen componenten gebruikt in combinatie met een goed uitgebalanceerde dosis licht. Alle tanden worden tegelijkertijd behandeld gedurende 3 x 20 of 3 x 10 minuten tijdens één en dezelfde behandeling.

Ondernemer


Ria van Hoesel

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2019 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted