Ilona Piris Reiscreaties - Plan Your Event

Ilona Piris Reiscreaties

Categorieën: Reizen

Ilona Piris Reiscreaties

Heidebaan 43
4635 RC Huijbergen

0164643312Website Email

Algemene informatie

Geïnspireerd persoonlijk reisadvies op Maat: Reizen is mijn passie. Naast zelf veel vooral exotische reizen te hebben gemaakt, help ik u graag met het uitzoeken van de juiste reis voor de juiste prijs. Ik kan veel vertellen over Afrika, of andere exotische bestemmingen in midden Amerika of een van de oceanen. Ook uw reis binnen Europa, kan net even anders worden door het juiste advies en ideeën over leuke bestemmingen.

Net even anders:

Het leukste vind ik, om net de plekjes te vinden waar anderen aan voorbij gaan. Graag zoek ik dit samen met u uit. Natuurlijk kunt u ook bij mij terecht voor een aparte vakantie binnen of buiten Europa. Al dan niet geheel georganiseerd, zowel met eigen vervoer als groepsreizen.

Liever standaard?

liever een standaard locatie?, dat kan uiteraard ook: ook binnen Europa heb ik veel reiservaring. door de samenwerking met Pelikaan reizen, kan ik u van alles aanbieden: u vraagt, wij draaien is mijn motto.

Uw boeking is in goede handen: ANVR, SGR , Calamiteitenfonds

Uw boeking is bij mij in goede handen! waar u ook heen zou gaan. Vanzelfsprekend zijn de voorwaarden en regelingen van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds van toepassing

Ondernemer


Ilona Piris

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2018 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted