Huurdetent.nl - Plan Your Event

Huurdetent.nl

Categorieën: Muziek (DJ)

Huurdetent.nl

Helena Merciertuin 24
1705 KB Heerhugowaard

0622474477Website Email

Algemene informatie

Het verhuur adres voor uw Partytent & Springkussen.

HuurDeTenT.nl is een verhuur bedrijf in omgeving Alkmaar dat Partytenten in diverse maten verhuurt van 3×3 t/m 6×12 meter PartyTenten. Deze PartyTenten kunnen gekoppeld/geschakeld worden zodat er voor ieder feest een passende oplossing is. Bijna alle PartyTenten zijn gemaakt van zwaar pvc materiaal ca. 480gr/m2. Naast PartyTenten HuurDeTenT verhuur Partytenten & Springkussens en veel meer...goedkoopste in regio!kunnen eventueel ook feest accessoires gehuurd worden,  u kunt hierbij denken aan statafels, stapelstoelen, klapstoelen, feestverlichting, bierbanken en biertaps. Maar ook is er glaswerk, servies, tafellinnen en ander horeca apparatuur.

 

Ons streven is om u een totaal aanbod te geven zodat u bij één leverancier alles kan regel voor uw feest. De PartyTenten die wij verhuren kunnen het gehele jaar toegepast worden. Ons bedrijf is gevestigd in Heerhugowaard, ongeveer 5 km buiten Alkmaar.

 

Wij leveren de PartyTenten  met accessoires van Amsterdam tot Den Helder. Bijna alle tenten worden samen met de huurder opgebouwd en afgebroken, zo is de prijs en kwaliteit  goed op elkaar afgestemd.

Ondernemer


Ramona van den Berg

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2019 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted