Huidstudio Harlingen - Plan Your Event

Huidstudio Harlingen

Categorieën: Afvallen, Bruidsmake-up, Schoonheidsspecialiste, Wimperextensions

Huidstudio Harlingen

Bildtstraat 13
8861 SN Harlingen

0517414463Website Email

Algemene informatie

De huidspecialist van Friesland!

Onze huidstudio biedt het beste op het gebied van schoonheidsverzorging, huidverbetering, huidaandoeningen, huidproblemen en anti-aging behandelingen. Wij geven aangepast huidadvies met betrekking tot behandelingen, thuisproducten en voedingssuplementen, want samen kunnen we voor u, het best mogelijke resultaat behalen!                                 

Wij werken niet met standaard behandelingen, maar  stemmen de behandeling volledig af op de wensen en eisen van uw huid. Natuurlijk indien gewenst, aangevuld met epileren en verven van de wenkbrauwen en het zetten van wimperextensions. In de huidstudio wordt u behandeld door Gerda Hartkamp en Jildau de Boer. Beide zijn gediplomeerd schoonheidsspecialiste en hebben hiernaast verschillende extra opleidingen gedaan. Bv: Dermatologie voor huidspecialisten, Acne, Anti aging, Permanente make-up, Chemische Peeling, Microneedling, Cosmelan pigment treatement, Face Lifting Massage, Herkennen van huidaandoeningen, verwijderen van vlekjes, bultjes en gesprongen vaatjes, Body Sugaring, Dr. Murad specialistische behandelingen, Cell Fusion Peelingen, Wimperextensions en Wimperpermanent en Tanden bleken. Ook als wilt afslanken hebben wij voor u het PowerSlim eiwitdieet, de Body Wrap en BioSlimming.

Kortom: “Het adres voor al uw specialistische behandelingen.”

Samen met Huidstudio Harlingen de strijd aan gaan tegen de kilo’s 

Het voorjaar is in aantocht, maar ben jij wel al klaar voor? Meer dan 40% van de Nederlandse bevolking kampt met overgewicht en is onzeker over zijn/haar lichaam. Wij bieden je nu de kans om het PowerSlim afslankprogramma te proberen. Samen met de huidstudio ga je aan de slag met jouw persoonlijk plan. Met het uitgebalanceerde voedingsprogramma van PowerSlim en de intensieve begeleiding werken je samen aan jouw resultaat. Op een lekkere, gezonde en evenwichtige manier zodat je niet gaat jojo’en.

Regelmatig krijgen wij vragen als ‘Wat is PowerSlim?’, ‘Werkt het wel?’ of ‘Lust ik dit wel?’.

Met deze actie wil ik je kennis laten maken met dit succesvolle afslankprogramma dat geschikt is voor zowel mannen als vrouwen.

Probeer PowerSlim nu 3 dagen uit. Ik weet zeker dat het je bevalt!

Overgewicht is niet alleen een kwestie van teveel eten, maar vooral van verkeerd eten. Met PowerSlim werk je naar een gezond voedingspatroon toe. Ik coach je bij het bereiken van het gewenste streefgewicht en ik leer je oude eetgewoontes te vervangen voor verstandige en verantwoorde eetgewoontes. Je staat er niet alleen voor, maar we doen het samen. Gedurende de gehele afvalperiode, maar ook de periode erna.’

Het afslankproces begint altijd bij jezelf: Die knop moet om. Maar als dan blijkt dat je met PowerSlim snel en moeiteloos afvalt, is dat meer dan voldoende motivatie om door te gaan. Je kunt gewoon lekker blijven eten, je wordt meer bewust van hetgeen je eet én je geniet van de complimentjes van je omgeving. Gerda spreekt hierbij uit ervaring. Zelf is zij 10 kilo afgevallen dankzij PowerSlim.

Ondernemer


Gerda Hartkamp

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Op 2016-02-08 16:08:41 door Ger
10 kilo kwijt in 2 en halve maand. Goede en vriendelijke begeleiding


Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2019 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted