Huidinstituut Lizan - Plan Your Event

Huidinstituut Lizan

Categorieën: Schoonheidsspecialiste

Huidinstituut Lizan

Oude Eibergseweg 12 d
7161 RN Neede

0545294274Website Email

Algemene informatie

Welkom op de site van SCHOONHEIDSSALON LIZAN. De salon is gevestigd in het Oosten van Nederland in het landelijk gelegen Neede. U kunt bij ons terecht voor tal van schoonheidsbehandelingen. Het uitgangspunt daarbij is 'een behandeling op maat'; een behandeling afgestemd op de cliënt.

In onze salon wordt gewerkt met het Duitse natuurcosmetica-merk BABOR Centraal bij deze firma staat het welzijn en harmonisch samengaan van lichaam, geest en ziel. Deze harmonie staat centraal in alle exclusieve verzorginsgprogramma's en series verzorgingsprodukten van Babor. De producten zijn zowel in onze salon als in onze webshop te verkrijgen.

Vanaf maart 2010 kregen we de mogelijkheid om ook orginele parfums in onze salon te verkopen. Bij het vernieuwen van de site hebben we de mogelijkheid gecreëerd om ook parfums via onze webshop aan te schaffen. Daarbij kunnnen we de parfums desgewenst leveren in een cadeauverpakking.

In onze webshop bieden we ook produkten aan van het merk TRIND. Trind biedt een uniek assortiment van effectieve en professionele manicure producten. Verder zijn we er trots op dat we dealer mogen zijn van het exclusieve Italiaanse tassenmerk BULAGGI. Zij hebben een uitgebreid assortiment met een perfecte integratie van kleuren en modieuze materialen

Ondernemer


Annelies Koeslag

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2019 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted