Hilde van der Sluis The Travel Club - Plan Your Event

Hilde van der Sluis The Travel Club

Categorieën: Reizen

Hilde van der Sluis The Travel Club

Slikkerdijk 14
1693 LT Wervershoof

0228584191 0651398404Website Email

Algemene informatie

Huwelijksreizen

"Just married" en heerlijk samen op huwelijksreis. Of zelfs ook trouwen in het buitenland? Uw persoonlijk reisadviseur kan beiden voor u regelen.

Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland is erg in opkomst. Naast de paradijselijke bestemmingen in de Caribbean of op een van de geliefde eilanden in de Indische Oceaan (Mauritius en Seychellen) wordt ook vaak gekozen voor bijzondere en romantische bestemmingen als Italië, Zuid-Afrika of Cyprus. Trouwen op het strand met de blote voeten in het zand is erg populair. Of nog origineler: de trouwbelofte afleggen in de helikopter boven de Grand Canyon of op een cruiseschip?

Huwelijksreizen

De huwelijksreisbestemmingen kunnen variëren van een stedentrip tot een rondreis. Uw persoonlijk reisadviseur beschikt over een overzicht met favoriete honeymoonhotels. Afhankelijk van uw wensen en verwachtingen zal uw persoonlijk reisadviseur een passend reisadvies geven.

Een ding is in ieder geval zeker; het moet een onvergetelijke ervaring worden. Een perfecte dag en een perfecte huwelijksreis. En uw persoonlijk reisadviseur zal alles in het werk stellen om dit voor u te realiseren.

Renewal of the Vows

De laatste trouwtrend is “Renewal of the Vows”; tijdens een niet officiële ceremonie elkaar opnieuw de trouwgeloften uitspreken. Op de Malediven kunt u niet officieel trouwen maar is de Renewal of the Vows wel mogelijk.

Tip - De gesponsorde huwelijksreis

In plaats van de standaard geld-envelop als kadotip kunt u ook uw huwelijksreis door uw gasten laten sponsoren. In plaats van diverse geld enveloppen tijdens de bruiloft ontvangt u dan van tevoren een reischeque die u bij boeking van uw huwelijksreis kunt verzilveren. Vraag uw reisadviseur naar de mogelijkheden.

Ondernemer


Hilde van der Sluis

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2019 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted