Foto Arnold - Plan Your Event

Foto Arnold

Categorieën: Bruidsfotograaf

Foto Arnold

De Schouw 57
8102 KL Raalte

0652695578Website Email

Algemene informatie

Al sinds de jaren 90 ben ik actief bezig met fotografie. In het begin maakte ik vooral dia’s van vliegtuigen. In tegenstelling tot het digitaal fotograferen, zag je bij dia’s het resultaat pas dagen later en dat terwijl je te maken hebt met een object wat in een fractie van een seconde voorbij raast. Je moest dus voor de tijd al weten hoe je de foto wilde maken en wat de daarbij behorende camera instellingen zijn. In deze periode heb ik al enorm veel geleerd over het vak fotografie.

Met de komst van de digitale camera werd het allemaal een stukje makkelijker. Je kunt veel meer proberen, oefenen en ook gelijk het resultaat zien als je een ander standpunt kiest, een andere scherptediepte instelt en hoe een zwart/wit foto juist meer sfeer kan geven. Door veel te doen ben ik de mooie kanten van het vak gaan zien. Hoe je met één plaatje heel veel kunt vertellen.

Sinds 2010 bied hij zijn kennis en kunde in de markt aan onder de naam ‘Foto Arnold’. Met trouwreportages als specialisme voer ik met veel enthousiasme, passie, ervaring en de juiste apparatuur mijn opdrachten, op een eigentijdse manier, uit. Maar ook portretfotografie en bedrijfsfotografie ga ik zeker niet uit de weg. Mijn studioflitsers en toebehoren neem ik dan ook zonder problemen mee naar elke gewenste locatie.

Daarnaast ben ik één van de vaste fotografen voor de regiokrant Salland Centraal, onderdeel van Jouw Regio Centraal. Zo doende kom je mij op veel evenementen door heel Salland ook als persfotograaf tegen en heb ik al vele bekende mensen, uit binnen- en buitenland, mogen vastleggen.

Ondernemer


Arnold Roolvink

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2018 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted