Fletcher Landgoed Hotel Avegoor - Plan Your Event

Fletcher Landgoed Hotel Avegoor

Categorieën: Trouwlocatie

Fletcher Landgoed Hotel Avegoor

Zutphensestraatweg 2
6955 AG Ellecom

0313430600Website Email

Algemene informatie

Tussen eeuwenoude beuken- en eikenbomen op een van de mooiste plekjes van de Veluwe ligt dit prachtige landgoed waar koninklijke allure en ongedwongen gastvrijheid elkaar ontmoeten. Eens was Landgoed Avegoor het verblijf van vorsten en vorstinnen. Zij hulden zich in luxe en omringden zich met de goede dingen van het leven. Wij laten u graag ervaren hoe wij deze rijke traditie voortzetten.
De mogelijkheden zijn oneindig. Een sfeervolle receptie of romantische ceremonie is mogelijk in de prachtige serre met een capaciteit tot wel 200 gasten. Liever trouwen of een bruiloftsfeest in de buitenlucht? Dat kan in de zeer ruime en groene tuin van negen hectare.
Het restaurant van Landgoed Avegoor is geïnspireerd op de Internationale en Mediterrane keuken en biedt een uitgebreid aanbod voor een heerlijk en onvergetelijk huwelijksdiner. Er wordt grote waarden gehecht aan de cullinaire invulling van jullie dag,de mogelijkheden zijn oneindig en worden personlijk met jullie besproken.
Landgoed Avegoor beschikt over een bruidssuite, een overdekt zwembad en een sauna. Reden genoeg om als bruidspaar jullie onvergetelijke dag af te sluiten in luxe met een gekoelde fles Champagne die op jullie wacht. De volgende morgen kunnen jullie samen met jullie gasten genieten van een vorstelijk ontbijt en samen terugblikken op jullie onvergetelijkedag. 

OndernemerContact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2019 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted