Esther van Putten Fotografie - Plan Your Event

Esther van Putten Fotografie

Categorieën: Bruidsfotograaf

Esther van Putten Fotografie

Emmy Belinfantelaan 30
1948 DH Beverwijk

Dagelijks de hele dag. Aangezien er veel bruidsparen s'avonds trouwen met aansluitend een feest zijn de werktijden wat verschoven. Gelukkig ben ik erg flexibel! Ook is het geen probleem om in de avond af te spreken voor een vrijblijfend en orienterend gesprek.

0622603001Website Email

Algemene informatie

 

Al 15 jaar fotografeerd ze "De Liefde". Zijn vele lokaties haar bekent en kan ze een boek schrijven over de Do en Don't's voor een mooie huwelijksdag!

 

Voor Esther komt deze dag zoals hij komt. Ze vindt het heel belangrijk dat jullie op de foto staan zoals jullie zijn en met elkaar omgaan. Om deze reden zal ze jullie niet de hele dag vertellen hoe te gaan staan of zitten. Immers hoe natuurlijker hoe mooier. Als jullie er een mooie dag van maken, dan komen die leuke, bijzondere, ontroerende, prachtige en spontane foto’s ook vanzelf. Jullie vieren deze dag niet alleen en daarom worden ook de daggasten mee gefotografeerd. Details en overzichten worden niet overgeslagen en zo ontstaat er een sfeerverslag van jullie dag, die jullie telkens zullen herbeleven bij het weerzien van de foto's. Sfeer en echte emoties, daar gaat het om voor Esther.

 

Haar prijs voor 8 uur fotografie inclusief trouwalbum is € 1250
Trouwalbum van 30x30cm met 30 spreads
Alle foto's op cd
Online bestelservice
Reiskosten, reistijd & BTW inclusief

Uiteraard zijn er vele mogelijkheden, zelfs nog een mooi handgeplakt album. Bel of mail voor een afspraak en Esther komt graag bij jullie langs om jullie wensen en haar werk te bespreken.

 

Ondernemer


Esther van Putten

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Op 2016-03-15 20:59:34 door Anoniem
Vanaf de eerste ontmoeting achterhaald ze precies van jij verwacht van je foto's. Je foto's zijn dan ook precies van je verwacht had met nog net iets extras wat het nog specialer maakt. Ze vangt op de een of andere manier precies de persoon, karakter of relatie tot elkaar.


Op 2016-02-26 16:24:07 door Pricilla en Ralf
Esther is een leuk mens en een zeer deskundige fotograaf. We wilden spontane foto's en geen dominant aanwezige fotograaf tijdens ons trouwfeest. Esther heeft op beide punten aan onze wensen voldaan. Daarnaast is ze servicegericht en levert ze maatwerk. We zijn erg blij met de prachtige foto's en het door haar handgeplakte trouwalbum van onze bruiloft!


Op 2016-02-26 16:22:52 door Pascal en Diana
Wij wisten al wat voor een werk Esther leverde. En hebben ook nooit verder om ons heen gekeken voor een fotograaf. Wij hebben heel lang geleden als eens tegen elkaar gezegd "mochten wij ooit gaan trouwen dan willen wij Esther als fotograaf". Esther maakt foto’s zoals wij zijn, wij houden niet van staatsieportretten. Dit is dan ook terug te zien in ons super gave trouwboek. Esther wist van onze wensen en daar heeft ze perfect aan voldaan. Esther is de hele dag bij ons geweest om foto’s te maken, zo ook ’s avonds op het feest. Ons album is dan ook voorzien van de hele dag van begin tot het eind. Het is echt een super gaaf boek geworden. Een boek waarin wij nog regelmatig met veel plezier in terug kijken na een geweldige dag op 27 juni 2014. Esther je bent een TOPPER!


Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2019 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted