Esther van Harn Your Travel Agent - Plan Your Event

Esther van Harn Your Travel Agent

Categorieën: Reizen

Esther van Harn Your Travel Agent

Jaap Bijzerweg 19
3446 CR Woerden

0644398778Website Email

Algemene informatie

Al meer dan 20 jaar mag ik door mijn werk de mooiste kanten van de reiswereld beleven. Zo mocht ik onder andere bij verschillende hotels, reisorganisaties en niet te vergeten bij onze nationale trots KLM werken. Hierdoor kreeg ik de kans om naar diverse bestemmingen over de hele wereld te reizen. Deze mooie ervaringen wil ik graag delen.

Bent u op zoek naar dé ultieme reis en event beleving

  • Samen met je liefste naar dat ene romantische boutique hotel midden in de heuvels bij Granada en hem daar spontaan en op originele wijze ten huwelijk vragen. Waarna ik jullie bruiloft volledig verzorg die gevierd wordt met vrienden en familie op dat mooie landgoed in het prachtige heuvelachtige gebied van Cataluña.
  • Met een groep vrienden of collega's lekker skiën, 's avonds een fakkeltocht lopen op originele sneeuwschoenen of schaatsen op het bevroren meer in Zuid Tirol waar ze zowel Italiaans als Duits spreken. Het gevoel dat je in Oostenrijk bent, maar dan met de Italiaanse keuken!
  • Wie wil er nu niet met zijn voetbalteam uit de zaterdagcompetitie een lang weekend naar Barcelona en daar Messi zien scoren tegen Real Madrid in het thuis stadion Camp Nou!!
  • Wilt u een meeting of congres voor uw bedrijf organiseren op een inspirerende locatie en kunt u net dat laatste stukje hulp gebruiken waardoor uw congres een daverend succes wordt?!

Alle bestemmingen in de wereld voor kleine en grote evenementen, bedrijven en zakenreizigers. U vraagt; ik kan het voor u verzorgen.

Als YourTravel Agent ben ik lid van bij het ANVR en SGR. Uw reis is hierdoor bij mij in goede handen. Onze IATA aansluiting geeft mij de mogelijkheid om op tijden die ú uitkomen vluchten te reserveren.

Nieuwsgierig geworden en wilt u graag uw event of travel experience op maat laten samenstellen!? Neem dan gerust contact met mij op.
Dat kan via e-mail esther@yourtravel.nl of telefoon +31 6 44 398 778.
Ik kom voor een vrijblijvend advies graag bij u langs.

Welcome to my World of Travel

Esther van Harn
YourTravel Agent

Ondernemer


Esther van Harn

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2019 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted