Endless Beauty - Plan Your Event

Endless Beauty

Categorieën: Wimperextensions

Endless Beauty

Kamgras 76
3068 CC Rotterdam

0624816877Website Email

Algemene informatie

Endless Beauty is een schoonheidssalon die kan voldoen aan al uw beautywensen.

Wij hebben ons gespecialiseerd in bruidsstyling.

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat u als bruid er adembenemend uitziet, maar dat u zich ook ontpannen en gelukkig voelt. Als bruid staat u namelijk een dag lang in het middelpunt van de belangstelling. Endless Beauty zorgt ervoor dat u een stralend middelpunt bent op uw trouwdag met een op uw wensen afgestemd kapsel en eventuele make-up.

Onze gebruikelijke manier van werken is dat ongeveer 4-6 weken voorafgaand aan uw trouwdag u bij mij langskomt om een proef bruidsmake-up en proef hairstyling uit te voeren. Dit duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Op de dag zelf kom ik op locatie om uw bruidskapsel en bruidsmake-up toe te passen. Uiteraard neem ik daar de tijd voor en probeer ik aan het begin van deze enerverende dag een rustpunt voor u te zijn.

Uw bruidskapsel en bruidsmake-up zijn in principe zó toegepast, dat uw kapsel niet inzakt en uw make-up mooi blijft. Het is echter mogelijk een refreshment door mij te laten verzorgen. In dat geval kom ik in de loop van de dag op locatie langs om uw make-up en kapsel bij te werken of te veranderen. U kunt er dan bijvoorbeeld voor kiezen om loshangend haar voor de avond op te laten steken en uw make-up wat zwaarder aan te laten zetten.

Styling bruidsmeisje en/of gasten
Als u op uw trouwdag bruidsmeisjes hebt, is het wel zo leuk wanneer ook zij er feestelijk verzorgd uitzien. Endless Beauty kan daarvoor zorgen door de bruidsmeisjes te voorzien van een kapsel dat eventueel qua accessoires past bij het kapsel van de bruid en een lichte (kinder)make-up. Ook kan ik ervoor zorgen dat uw gasten, bijvoorbeeld uw (schoon)moeder, (schoon)zus, getuige enzovoorts worden gekapt en opgemaakt, zodat iedereen er op die bijzondere dag op en top verzorgd uit ziet.

Voor recenties kunt u op mijn website kijken.

Ondernemer


Carla Rodrigues

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2019 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted