Eline Kentie Grafisch ontwerp en fotografie - Plan Your Event

Eline Kentie Grafisch ontwerp en fotografie

Categorieën: Trouwkaarten

Eline Kentie Grafisch ontwerp en fotografie

Santcade 3
4254 EC Sleeuwijk

Elke dag geopend op afspraak van 9.00 uur tot 21.30 uur.

0617093224Website Email

Algemene informatie

Hallo! Mijn naam is Eline Kentie en ik verzorg sprekende fotografie en sterke ontwerpen – professioneel en met zorg gemaakt.

Je kunt bij mij terecht voor:
– Sfeervolle en persoonlijke bruidsreportages,
– Verlovingsfotoshoots (goed tegen de zenuwen voor de grote dag!),
– Unieke trouwkaarten (tip: met foto van de verlovingsfotoshoot),
– Bedankkaarten,
– Luxe trouwalbums,
– Menukaarten,
– Zitplaatskaartjes,
– Al het mogelijke ontwerp dat jouw bruiloft van jóú maakt.

Doordat ik beide vakgebieden (fotografie en vormgeving) sterk beheers, bespaar je tijd, moeite, kosten én ben je ervan verzekerd dat de combinatie van fotografie en vormgeving een prachtig geheel wordt.

Mijn stijl is eigen, maar ook flexibel; het moet overbrengen wat voor jou belangrijk is. Bij ontwerp zorgt dit voor opvallende, sprekende ontwerpen en bij fotografie resulteert dit in sfeervolle, persoonlijke portretten.

Belangrijk: Ik ben een voorstander van echte ‘feel good’-fotografie; gezellig, spontaan en ongedwongen. Ik wil je laten genieten van het moment, je goed laten voelen zoals je bent. Want als er één ding is wat mij geraakt heeft de afgelopen jaren als fotograaf, dan is het wel de onzekerheid die mensen hebben voor de lens. En dat terwijl iedereen prachtig is, juist door je eigen individuele krachten en kenmerken.

Je kunt me altijd benaderen voor vragen en/of ter kennismaking!

Ondernemer


Eline Kentie

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Op 2017-07-18 12:30:23 door Jan & Lotte
Eline heeft onze bruiloft fantastisch gefotografeerd! Het overleg liep soepel, ze gaf ons allerlei nuttige informatie en luisterde ze goed naar onze eigen ideeën. Mijn man en ik een beetje camera schuw, waardoor we er best een tegen op zagen om op de foto te gaan. Maar Eline wist ons helemaal op ons gemak te stellen en gaf fijne, rustige aanwijzingen waar nodig. De ervaring was top, we hebben er uiteindelijk zelfs ontzettend van genoten! Ze is zeer duidelijk een expert in haar vakgebied; ze heeft goede ideeën, overlegt tussendoor en ze weet precies wat ze doet, wat veel vertrouwen geeft. Daarnaast is ze een rustig, vrolijk en ontspannen persoon die fijn communiceert. Het resultaat had niet beter kunnen zijn; alle belangrijke momenten en emoties heeft ze vastgelegd! We krijgen veel complimenten over de foto’s en zijn er ontzettend blij mee!


Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2019 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted