Edelsmid Marja Schilt - Plan Your Event

Edelsmid Marja Schilt

Categorieën: Juwelier

Edelsmid Marja Schilt

Zuideinde 74 1 hoog
1541 CG Koog aan de Zaan

Het atelier van Edelsmid Marja Schilt is op afspraak te bezoeken. Zij neemt dan alle tijd om mogelijke vragen te beantwoorden.

0640097671Website Email

Algemene informatie

Marja Schilt is een edelsmid met passie voor het vak. In haar atelier in Koog aan de Zaan maakt zij unieke handgemaakte sieraden waaronder trouwringen die een plezier zijn om te dragen.

Haar sieraden vervaardigd zij zowel vrij naar eigen ontwerp als in opdracht naar specifieke wensen. Bij opdrachten betrekt zij de klant bij het hele proces zodat het sieraad heel persoonlijk wordt en ook daadwerkelijk zoals haar klant het bedacht heeft. Hierdoor wordt elk sieraad waaronder de trouwringen super persoonlijk en uniek.

Zelf onder begeleiding jullie eigen trouwringen maken.

In haar atelier biedt zij aanstaande bruidsparen de gelegenheid om onder begeleiding helemaal zelf hun trouwringen voor elkaar te maken. In een vrijblijvend oriënterend gesprek wordt dan eerst aan de hand van de ideeën een ontwerp voor de ringen en prijsopgave gemaakt. Als die naar wens zijn wordt het maken van de ringen ingepland. Dit kan in een paar dagdelen of in 1 hele dag.

Vrijgezellen/vriendinnenactieviteit

Een leuke vrijgezellen/vriendinnenactiviteit zijn de workshops edelsmeden en zilverklei waarbij zij mensen begeleidt bij het zelf maken van verassend mooie sieraden. Elke deelnemer gaat na afloop met een schitterend uniek zilveren sieraad naar huis.

Het is fantastisch om te zien wat mensen in een relatief kort tijdsbestek kunnen maken, en hoe trots ze dan zijn op het sieraad dat ze gemaakt hebben.

 

 

Ondernemer


Marja Schilt

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2019 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted