ELLEN - Plan Your Event

ELLEN

Categorieën: Bruidsboeket

ELLEN

Dorpsstraat 217
2903 LA Capelle aan den IJssel

Open op afspraak

0624664329Website Email

Algemene informatie

Bruidspaar... weten jullie dat er heel veel verschillende bloemen zijn? Bij ieder individu past een bloem, zelfs in specifieke kleur! Maar welke bloem past bij jullie allebei? En welke kleur past er bij jullie totaalplaatje? ELLEN gaat graag met jullie op zoek naar die specifieke kleur & bloem! Mijn streven is om met mijn bloemwerk voor jullie op "jullie mooiste dag" de juiste sfeer te creëren. Tijdens een persoonlijk gesprek, bespreken we jullie dromen en wensen, aan de hand daarvan adviseer ik jullie en maak ik geheel vrijblijvend een offerte.

 

ELLEN staat voor creativiteit, kleur, passie en bijzondere bloemen. Mijn passie is om met bloemen voor iedere gelegenheid de juiste sfeer en uitstraling weer te geven die aansluit bij de wensen van mijn klanten.Er zijn zoveel verschillende bloemen in nog meer verschillende kleuren. En geen mens, maar ook geen gelegenheid is hetzelfde. Dit geldt ook voor mijn bloemwerk.

 

 

Alles is mogelijk. Bruidsboeketten, (pols)corsages, autoversiering,strooibloemen, abonnementen en dinertafel aankledingen, afscheidsbloemen,feestelijke decoraties. Te veel om op te noemen. Tijdens een persoonlijk gesprek kan ik u adviseren over de diverse mogelijkheden, die natuurlijk zijn afgestemd op uw wensen en dromen.

Ondernemer


Ellen Remy

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2018 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted