Deux Visages - Plan Your Event

Deux Visages

Categorieën: Bruidsmake-up, Schoonheidsspecialiste, Zonnestudio

Deux Visages

Geenraderweg 19
6095 AR Baexem

0612398909Website Email

Algemene informatie

Huidverbetering Deux Visages in Baexem is een eigentijdse salon waar persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop staan. Er zijn diverse sfeervol ingerichte ruimtes, allen gelegen op de begane grond, waarvan er twee gebruikt worden voor onder andere huidverbetering, permanent make up en voetverzorging. Er is een aparte ruimte ingericht als zonnestudio.

Huidverbetering Deux Visages is opgestart door Carla Hendriks, zij verzorgt huidverbetering volgens het hannah systeem en is gediplomeerd pedicure. Haar dochter Renee is gediplomeerd huidcoach en voert ook behandelingen uit en tevens is zij specialist in permanent make-up.

Er worden diverse behandelingen gegeven voor zowel vrouwen als mannen, waarbij er gewerkt wordt met producten van hannah. Omdat wij met dit unieke hannah systeem voor huidverbetering werken en we meer doen dan alleen het structureel verzorgen van de huid zijn we na verschillende opleidingen getraind tot hannah huidcoach. Dit houdt in dat we jullie op de juiste manier coachen en begeleiden.

Wij behandelen tijdens onze flexibele openingstijden uitsluitend op afspraak en informeren u graag vrijblijvend over de verschillende behandelingen.

Ondernemer


Carla Hendriksen

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2019 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted