Denk Slank - Plan Your Event

Denk Slank

Categorieën: Afvallen

Denk Slank

Blekerij 11
2223 BW Katwijk

0617494982Website Email

Algemene informatie

Je voeding bepaalt voor een groot deel hoe prettig je in je vel zit. Het is de energiebron voor je lichaam. Maar ook andere leefstijlelementen als ontspanning, beweging, alcoholgebruik en slaap zijn van groot belang voor je gezondheid en daarmee voor je kwaliteit van leven.

Door te weinig slaap, de overgang, ingesleten patronen, emoties of stress kan het zijn dat je een minder goed eetgedrag hebt ontwikkeld in de loop der tijd en daardoor overgewicht hebt gekregen. 

Overgewicht vormt een steeds groter maatschappelijk probleem.Wereldwijd heeft 1 op de 3 volwassen last van overgewicht. In Nederland kampt ruim 40% van de bevolking met overgewicht. Het behoort tot de belangrijkste volksgezondheidsproblemen van dit moment. Overgewicht heeft grote gevolgen voor de gezondheid. Dit kunnen niet alleen lichamelijke gevolgen zijn zoals hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, te hoog cholesterol, diabetes type 2 en gewrichtsklachten.Overgewicht kan ook psychologische gevolgen hebben. Denk maar aan: verminderd zelfvertrouwen, een negatief zelfbeeld, depressies en verminderde arbeidsgeschiktheid.

De dieetindustrie speelt handig in op het probleem van overgewicht en brengt allerlei afslankmiddelen en dieetpreparaten op de markt. Echter het bereiken en vooral vasthouden van een gezond gewicht is geen kwestie van een dieet volgen of streng lijnen. Het gaat om de verandering van je leefstijl!  

 Als gediplomeerd voedings- en gewichtscoach kan ik je hierin begeleiden. We bespreken samen wat je wensen en doelen zijn en waar eventuele problemen liggen. Je wordt jezelf bewust van je voedings- en leefpatroon. Stap voor stap werk je aan veranderingen met blijvend resultaat. Dus afvallen op een verantwoorde manier volgens de Richtlijnen Goede Voeding en voldoende lichaamsbeweging.

 

De combinatie van: persoonlijke begeleiding, kennis over gezonde voeding en voldoende beweging is de sleutel naar succes

Ondernemer


Gerda den Hollander

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2019 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted