De Rooy Producties - Plan Your Event

De Rooy Producties

Categorieën: Videograaf

De Rooy Producties

Turfmarkt 3
2312 CD Leiden

Maandag t/m zaterdag 10u-22u

0647037339Website Email

Algemene informatie

Gaat u trouwen?!! Wat gaaf!! Van harte gefeliciteerd!!

Deze dag wilt u natuurlijk nooit meer vergeten! Laat daarom door onze ervaren filmmakers een PRACHTIGE FILM maken van uw huwelijksdag! En zorg er voor dat u deze fantastische dag zo vaak kunt herbeleven als u zelf wilt.

De Rooy Producties, is gespecialiseerd in het maken van documentaires en trouwfilms. De integere regisseur Frank de Rooij en zijn cameramensen draaien deze feestelijke dag met twee camera's, zodat er niets gemist wordt. En eventueel is er ook een fotograaf aanwezig mocht u daar gebruik van willen maken. Voor meer informatie over de mogelijkheden, prijzen etc. bel of mail gerust!

Have a nice day! x

T:  06-47037339
E:  info@frankderooij.eu

Ondernemer


Frank de Rooij

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Op 2017-03-22 21:18:31 door Wouter en Jacintha
Frank heeft een mooie film gemaakt van onze speciale dag! Door zijn professionele, ontspannen manier van werken merk je eigenlijk niet dat hij aanwezig is, maar maakt hij toch de juiste shots. Een echte aanrader dus!


Op 2017-03-21 16:07:31 door Evert en Joline van den Bergh
Vakmanschap! Echt een hele mooie film is het geworden van de mooiste dag van ons leven. De crew heeft een hele prettige, proffesionele manier van werken. Ze zijn vrolijk, vriendelijk en weten precies wanneer ze zich meer op de achtergrond moeten houden. Echt te gek om naast foto's ook een film te hebben van deze dag! Zeker aan te raden!!


Op 2017-03-09 13:34:04 door Joan en David
Werkelijk een prachtfilm geworden! We zijn ontzettend blij met het resultaat. We kunnen ernaar blijven kijken. Complimenten aan de regisseur en cameraman! Het zijn hele toffe mensen! En leveren kwaliteit! Een echte aanrader!


Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2019 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted