Daisy Renders - Plan Your Event

Daisy Renders

Categorieën: Bruidsfotograaf, Trouwkaarten

Daisy Renders

Industrieweg 23
5281 RW Boxtel

Ma t/m vr: 8.30-17.00 uur
Avond en het weekend op afspraak.

0633777628Website Email

Algemene informatie

Daisy Renders

GEFELICITEERD met jullie trouwplannen en WELKOM op mijn pagina bij PlanYourWedding.eu!

Jullie zitten in een fijne tijd van de voorbereidingen; trouwdatum en gemeentehuis vastleggen, trouwjurk en trouwpak uitzoeken, hét bruidsboeket samenstellen, etc. etc.

Maar jullie zijn ook nog op zoek naar een:

  1. BRUIDSFOTOGRAAF die jullie dag mooi vastlegt én/of
  2. een grafisch ontwerper die jullie perfecte TROUWKAART ontwerpt. Of misschien zelfs de gehele trouwhuisstijl (menukaart, gastenboek, bedanktkaartjes, etc.)

 

Misschien kan ik jullie helpen als bruidsfotograaf en/of grafisch ontwerper? Waarom?

  • Jullie als bruidspaar al die WAARDEVOLLE MOMENTEN als een haarscherpe herinnering in je gedachten gevangen wilt houden in de vorm van mooie FOTO'S;
  • Jullie een mooie tastbare herinnering willen d.m.v. een TROUWALBUM dat ook erg mooi en uniek ontworpen is;
  • Jullie een trouwkaart ontwerp willen die mensen ENTHOUSIAST maken en jullie als bruidspaar HERKENNEN in het ontwerp; 
  • Jullie op zoek zijn naar een VROUWELIJKE enthousiaste fotograaf en/of vormgever.
  • Jullie op zoek zijn naar een BRUIDSFOTOGRAAF die VERTROUWD is (kiezen jullie ook voor een trouwkaartontwerp, dan hebben wij nauw contact voor de bruiloft. Op de grote dag zelf zijn jullie zo an mij gewend ;-) dat je mij ziet als een kennis op jullie bruiloft).
  • Jullie een perfecte TROUWHUISSTIJL willen laten ontwikkelen: van trouwkaart tot gastenboek, van menukaart tot bedanktkaartjes. 

 

>> Raken jullie nu enthousiast? Neem gerust even een kijkje op mijn website voor nóg meer foto's en ontwerpen: www.daisyrenders.nl/bruidsfotografie.<<

 

Ik zou jullie graag leren kennen en helpen aan mooie foto's en ontwerpen. Willen jullie mij ook leren kennen tijdens een - vrijblijvend - kennismakingsgesprek? 

>> Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier aan de rechterzijde op deze pagina <<

 

Met creatieve groet,

 

Daisy Renders

Fotograaf & Grafisch ontwerper

 

Jullie bruiloft:
"Een herinnering om vast te houden."

Ondernemer


Daisy Renders

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Op 2017-06-20 21:08:03 door
Wat vliegt de tijd! Inmiddels zijn wij een jaar getrouwd en Daisy was onze fotografe op deze mooie dag. Ze heeft alles geweldig vastgelegd en wij hebben dan ook een mooi trouwalbum in de kast staan met hele mooie herinneringen! Daarnaast heeft ze ook onze trouwkaart ontworpen, helemaal naar onze wens! Vanaf het eerste moment waren wij op ons gemak bij Daisy en misschien wel nog belangrijker: Ook onze 2 kinderen van net 3 en 4 jaar oud. Ongeveer 2 weken voor onze trouwdag hebben wij een PreWeddingShoot gedaan om met name de kinderen vertrouwd te maken met een fotograaf om hen heen. Dit ging heerlijk luchtig, ontspannen en speels. De kinderen hebben niet hoeven te poseren en het resultaat was geweldig! Leuke spontane en ongedwongen foto's! Een mooi voorproefje voor de grote dag.... Ook onze huwelijksdag verliep ongedwongen. Daisy scharrelt rond en legt ongemerkt van alles vast wat dan ook de leukste en spontaanste foto's geeft. Wij zijn zeer blij met het resultaat en hebben van Daisy al snel na de bruiloft prachtige foto's gekregen. Super is ook dat ze bij het samenstellen van ons trouwalbum facetten uit onze trouwkaart heeft verwerkt waardoor alles 1 geheel is geworden waar we superblij mee zijn. Voor ons een gouden combinatie! Daisy, dank je wel! Je bent een topper!


Op 2017-04-25 16:46:12 door Aurélie
Daisy Renders heeft onze huwelijksdag vastgelegd op het strand van Zandvoort. Geen gemakkelijke uitdaging, op een warme, zonnige stranddag moesten wij laveren tussen de badgasten. Maar die onwennigheid of drukte zie je nauwelijks terug in de foto’s. Het zijn prachtige foto’s van gestolen momenten en volop genieten. Vanaf het eerste contact hadden we een fijne klik met deze fotograaf, die niet alleen de situatie vast lijkt te leggen maar ook het gevoel van dat moment. Daisy gaf ons direct een ontspannen gevoel mee, in trouwjurk en trouwpak in het zand was even onwennig, maar zij laat je vergeten dat je moet poseren. Je mag lol hebben, elkaar aankijken, grapjes maken en ondertussen maakt zij een prachtige rapportage van een onvergetelijke dag. Onze dochters, op dat moment 3 jaar, staan er ook geweldig op. Schuw in het begin maar al snel lachend en genietend, helemaal zichzelf. Dat legt Daisy vast en daar zijn we enorm blij mee en trots op. Ik kan haar absoluut aanraden als fotograaf voor uw huwelijk en familie portretten.


Op 2016-02-02 11:56:23 door Ilse
Daisy is een superfotograaf, een echte waardevolle toevoeging voor je bruiloft! Ongedwongen shoot, denkend aan onze wensen!


Op 2016-02-02 11:54:53 door Dianne
Daisy Renders heeft voor onze bruiloft de uitnodigingen, bedankjes en alle foto's van onze speciale dag gemaakt. Daisy luistert goed naar wat je wilt en vertaalt dit prima naar het creatieve met oog voor detail! Bij de bruidsreportage kwam ze met erg leuke en originele ideeën waar wij niet eens aan gedacht hadden. Met Daisy Renders als fotograaf en/of ontwerper van de trouwkaart zit je zeker goed en kun je echt terug kijken op een mooie dag!


Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2019 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted