DR Producties Catering en Partyservice - Plan Your Event

DR Producties Catering en Partyservice

Categorieën: Catering, Partyservice

DR Producties Catering en Partyservice

H. Kamerlingh Onnesweg 7 a
2408 AX Alphen aan den Rijn

U bent natuurlijk ook van harte welkom aan de H. Kamerlingh Onnesweg 7A in Alphen aan den Rijn. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 09.00-17.00 uur. Wij adviseren u een afspraak te maken zodat u niet voor een dichte deur komt te staan als wij op pad zijn.

0172421621 0613138400Website Email

Algemene informatie

Partyservice, organisatie en catering: DR Producties is u graag van dienst. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van feesten, partijen, bijeenkomsten en evenementen. Wij regelen het voor u volgens uw wensen en ideeën zodat u optimaal kunt genieten van het feest of evenement.

Of het nu gaat om de bezorging van borrelhapjes of om de huur van tenten, statafels en andere aankleding. Neem contact op met DR Producties voor catering en partyservice. Maar ook de totale organisatie van uw bruiloft kunt u uit handen geven aan DR Producties. Wij regelen de bruidstaart, aankleding van de locatie, en zorgen voor de catering en bediening. DR Producties staat voor u klaar met eerlijk advies en creatieve ideeën. Wij zorgen ervoor dat alles goed verloopt. Onze specialiteit catering en partyservice.

Ondernemer


Dick Raaphorst

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2019 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted