DJBram.nl | Allround bruiloft DJ - Plan Your Event

DJBram.nl | Allround bruiloft DJ

Categorieën: Muziek (DJ)

DJBram.nl | Allround bruiloft DJ

Kerkstraat 41 a
6883 HR Velp

Elke dag bereikbaar van 08.00 tot 00.00 uur.

24/7 bereikbaar via info@djbram.nl of het contactformulier op onze website. Binnen 1 uur reactie!

0638592860Website Email

Algemene informatie

Op zoek naar dé bruiloft DJ voor jullie feest?

Een dj op je bruiloft? Hartstikke leuk, maar hoe weet je dat de dj van jullie bruiloft een bruiloftsféést maakt? Wil je inspraak in wat er gedraaid gaat worden of laat je dat aan de disc jockey over? Of willen jullie het anders? Op een feest met bruiloft DJ Bram staan jullie wensen centraal. Je hoeft het niet eens zelf te verzinnen; in een intake nemen we alles door en maken we de mooiste dag van jullie leven, nóg mooier.

Een feest zonder zorgen

Jullie bedenken hoe het ideale trouwfeest eruit komt te zien. Wij zorgen voor de beste dansnummers, professioneel geluid en een strakke lichtshow. Voorafgaand aan het feest stemmen we precies af wat jullie wensen zijn, aangepast op de mogelijkheden van de locatie. Wij zorgen dat op het feest alles op zijn plaats valt, het enige wat jullie hoeven te doen, is genieten van deze mijlpaal en dansen met jullie gasten.

Het muzikale verloop van jullie feest

Jullie gasten hebben elkaar al een tijdje niet gezien en ze willen jullie feliciteren. Wij bouwen het tempo rustig op met in beginsel de juiste achtergrondmuziek. Iedereen neemt een drankje en praat lekker bij, wij creëren een gezellige sfeer. Zodra het tijd is voor de openingsdans knallen we de avond in. Met onze oneindige collectie aan de beste dansnummers beginnen we aan een prachtige avond. Ons doel een onvergetelijk feest te verzorgen. Het dak mag eraf!

Openingsdans

De openingsdans vinden wij één van de mooiste momenten van de avond, jullie openen het feest voor alle gasten. Deze openingsdans bestaat meestal uit meerdere (2/3/4) nummers, welke precies bij jullie passen. Deze worden (vaak) vooraf in elkaar gemixt zodat jullie ook kunnen oefenen.

Deze openingsdans mix kunnen wij voor jullie maken. Jullie leveren de favoriete nummers (maximaal 5) aan en hoe jullie dit precies gemixt willen hebben. Er zijn vervolgens 3 aanpassingsrondes waarin jullie aanpassingen kunnen maken. Voor deze dienst vragen wij €50,- inclusief BTW. Vraag nu aan!

Klantreviews

Het belangrijkste is dat jullie en alle gasten van het feest genieten. Daarom nemen wij voorafgaand aan het feest uitgebreid alle wensen door. Na afloop van het feest evalueren wij de avond.

Prijs

De prijs is afhankelijk van jullie wensen. Het hangt af van bijvoorbeeld de duur van de avond, welke apparatuur wij meenemen, hoog- of laagseizoen en of het feest door de weeks of in het weekend is. Vraag nu een offerte aan en krijg binnen 12 uur een prijsopgave!

De voordelen van onze muziek:

  • Iedereen op de dansvloer op jullie bruiloftsfeest
  • Verzoeknummers zijn meer dan welkom
  • Altijd persoonlijk contact over jullie wensen
  • Er wordt ingespeeld op de sfeer met de bekende hits
  • Grote muzikale kennis: van 70′s, 80′s, 90′s, 00′s tot top 40
  • Bruidsparen beoordelen ons met gemiddeld een 9 voor onze muziek

DJBram.nl is ook thuis in andere en specifieke genres, denk hierbij aan: Hiphop, R&B, rock, Rock ‘n Roll, house/techno, salsa en feestmuziek.

Ondernemer


Bram Metz

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Op 2016-01-20 15:55:26 door Bernhard & Elene
DJ Bram heeft ons bruiloftsfeest tot een groot succes gemaakt. Direct vanaf de start was er een geweldige sfeer waarbij jong en oud op de dansvloer stond. Deze sfeer heeft Bram tot het eind van de avond volgehouden. Bram is erg professioneel. Zelfstandig


Op 2016-01-20 15:55:05 door
Via via zijn we bij DJ Bram uit gekomen. We lazen en hoorden positieve verhalen en dit heb je helemaal waar gemaakt! Zoals via mail en telefoon besproken wilden wij een ontspannen en leuke sfeer creëren, hier heb jij met de muziek zeker aan mee geholpen.


Op 2016-01-20 15:54:35 door Frank & Tsjitske
Wij zochten een DJ voor onze bruiloftfeest. Bram kenden wij van ten voren niet. Zijn site sprak ons aan. Nadat we elkaar telefonisch hadden gesproken was het helemaal doorslaggevend. We werden ook nog uitgenodigd voor een gesprek, daar hebben we aan tafel


Op 2016-01-20 15:54:00 door José & Niels
Via via kwamen wij bij DJ Bram uit, na het zien van zijn website waren we overtuigd. We hebben een persoonlijk intakegesprek gehad waaruit bleek dat al onze wensen behartigd konden worden. Op de avond zelf liep alles zoals vooraf besproken en het werd een


Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2019 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted