Coco's Mooie Handen - Plan Your Event

Coco's Mooie Handen

Categorieën: Nagelstyliste

Coco's Mooie Handen

Componistensingel 23
3906 BS Veenendaal

Vanaf januari zijn de openingstijden van de studio:

Maandag: 10.45 uur – 17.30 uur

Dinsdag: 9:00 uur – 17.30 uur & 19.00 uur – 21:30 uur

Woensdag: 9:00 uur – 13.00 uur & 19.00 uur – 21:30 uur

Donderdag: 9.00 uur – 17.30 uur

Vrijdag: 13.00 uur – 17.30 uur

Behandelingen alleen op afspraak.

0622502378Website Email

Algemene informatie

Op die mooiste dag in je leven moeten je handen en nagels er op het mooist uit zien. Speciaal hiervoor stellen we een persoonlijk bruidsarrangement samen, rekening houdend met je persoonlijke wensen. De basis voor dit arrangement bestaat uit 3 behandelingen, die naar wens wordt aangevuld met alle persoonlijke behoeftes. 

Rond 6 weken voor je bruiloft vindt eerst een gesprek plaats waarin we de ideeën en mogelijkheden bespreken en het budget vaststellen. Als goede start krijg je daarbij een Coco’s Exclusive manicurebehandeling en een paraffinepakking. Drie weken later volgt een tweede consult, waarin de definitieve keuzes over behandeling, opties en kleuren worden vastgelegd. Ook worden alle voorbereidende behandelingen uitgevoerd. 

De dag voor je bruiloft kom je voor de afgesproken behandelingen, eventuele opvullingen en worden je handen en nagels in topvorm bijgewerkt, zodat ze kunnen stralen de volgende dag.

Bij een keuze voor verlengende of verstevigende gelnagels is het verstandig de nagels een maand van te voren al te zetten. Zo wen je aan de langere nagels, is het zeker dat de gelnagels uitstekend bevallen en kan eventueel de vorm of finish worden veranderd bij het opvullen op de dag voor de bruiloft.

Op de dag zelf ben je op deze manier gegarandeerd van schitterende handen en nagels, die jou helpen het stralend middelpunt te zijn.

Ondernemer


Hanneke Janssen

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2018 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted