Chantal van der Knaap Cambridge Koog ad Zaan - Plan Your Event

Chantal van der Knaap Cambridge Koog ad Zaan

Categorieën: Afvallen

Chantal van der Knaap Cambridge Koog ad Zaan

Breedweer 40
1541 AC Koog aan de Zaan

0645774620Website Email

Algemene informatie

Van harte welkom!

Ik ben Chantal van der Knaap, ik ben van 17 april 1985. Toen ik een half jaar voor mijn bruiloft mijn trouwjurk paste dacht ik opeens: het staat niet mooi genoeg, ik ben te zwaar. De paniek sloeg toe en ik schafte bijna alle Sonja Bakkerboeken aan om meteen af te gaan vallen.

Afvallen en op dieet gaan, het zijn zowat de meest geuite voornemens. Vroeger kon je zonder aan te komen dagelijks een pak koekjes wegwerken. Maar sinds de opkomst van heupen en borsten hoef je nog maar naar koekjes te kíjken om extra gewicht te kweken. De meeste vrouwen en mannen komen jaarlijks een kilo aan. Op zich geen probleem, maar als je zo doorgaat zit je na vijfentwintig jaar gauw aan de 100 kilo. Een schrikbeeld!

Ik heb de Sonja’s laten staan en ben op aanraden van vriendinnen naar een Cambridge consulent gegaan. De reden is achteraf simpel. Ik wilde snel resultaat, maar geen honger lijden. Ik was gemotiveerd, maar heb een steuntje wel nodig. Alles vroeg om een begeleider, een buddy, een steun en toeverlaat als ik het niet meer zag zitten. Een Cambridge consulent is een ervaringsdeskundige, dus die weet waar je doorheen moet. Volhouden is het motto, maar het moet wel realistisch zijn.

Lees mijn hele geschiedenis op mijn afslankverhaal. Ik viel in negen weken tien kilo af met een op- en afbouwprogramma. Een paar weken na mijn bruiloft ben ik zelf Cambridge Consulent geworden.

Chantal van der Knaap

Ondernemer


Chantal van der Knaap

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2018 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted