Cambridge Dieetconsulente Mary - Plan Your Event

Cambridge Dieetconsulente Mary

Categorieën: Afvallen

Cambridge Dieetconsulente Mary

de Boterbloem 5
6021 LV Budel

0629510918Website Email

Algemene informatie

Mag ik me even voorstellen: ik ben Mary, 

Als je net als ik altijd een normaal gewicht hebt gehad (1,71 lang en 63 kg), in de overgang komt en in 2 jaar tijd 20 kg zwaarder word dan doet dat pijn. Heel veel pijn zelfs. Dan behoor je ineens tot die grote groep met overgewicht!

Om daar iets aan te doen denk je nog "dat doen we wel even". Al vrij snel kwam ik er achter dat dit niet werkt. Dus ik probeerde verschillende dieëten en had al snel iets gevonden dat helpt. Ik was bijvoorbeeld 3 kg afgevallen, maar vergat dat je er zo weer 4kg voor terug krijgt. En zo gaat het steeds verder. Je ziet het niet meer zitten, tot ik een collega tegen kwam die mij vertelde over het Cambridge dieët, ik had er nog nooit van gehoord, hij was met succes op vrij korte tijd 40 kg afgevallen. Ja, dat wilde ik natuurlijk ook wel, hoewel ik geen 40 kg af wil vallen "maar 20 kg" ben ik meteen gaan kijken op internet waar voor mij de dichtst bijzijnde consulente zat, en heb meteen een afspraak gemaakt, en ben de dag er na begonnen.

In het begin ging het goed, ik viel best wel veel af. maar gaande weg werd het wel minder maar gemiddeld zat ik op 1.4 kg gewichts verlies per week, wat natuurlijk super was, uiteraard ben ik voor die tijd ook bij een dieëtiste geweest, en zij vertelde dat het geweldig was als je een pond per week afvalt, nou daar neem je toch geen genoegen mee, als je weet dat het veel sneller kan. En het fijne is, dat alles op een verantwoordde manier gebeurt, met de juiste vit. en mineralen, maar je merkt het na een paar weken ook aan je lichaam, je krijgt veel meer energie en dat is fijn, dus na 3 mnd. was ik 17kg. lichter en dat voelt goed.

Toen heb ik ook besloten om andere mensen te helpen, door consulente te worden, want dit is een product waar ik helemaal achter sta.

MENSEN WAT ZIJN NOU EEN PAAR MAANDEN OP EEN MENSEN LEVEN, ALS JE JE ER LATER ZO GELUKKIG BIJ VOELT?

Ondernemer


Mary Guns

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2019 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted