Caffe Delizia - Plan Your Event

Caffe Delizia

Categorieën: Barista

Caffe Delizia

Ferrarisstraat 5
1097 KK Amsterdam

0644737080Website Email

Algemene informatie

Eigenlijk is de geur van de versgebrande koffiebonen al genoeg om je over de streep te trekken, maar als je dan ook nog eens de mooie vintage Fiat bus van Caffe Delizia ziet staan, weet je het zeker: dáár wil jij je koffie drinken! Uitgerust met hoogwaardige espressoapparatuur is dit de aangewezen plek om op je evenement, feest, bruiloft, festival, beurs of bijeenkomst te genieten van een liefdevol bereidde koffiespecialiteit.

Een professionele espressobar op wielen

Caffe Delizia is een opvallende verschijning. Alles aan deze foodtruck straalt kwaliteit, professionaliteit en smaak uit. Je ruikt het, je ziet het en je proeft het – precies zoals het moet zijn bij een goede koffie, espresso, cappuccino of één van de vele andere bijzondere koffies die Caffe Delizia voor jou en je gasten kunnen bereiden.

Het grote voordeel van deze mobiele espressobar is bovendien, dat Caffe Delizia heel flexibel is. Je kunt met een gerust hart alles aan hen overlaten, want barista Rob en zijn team zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Zij komen naar je toe met een bus vol met de heerlijkste koffiebonen en de lekkerste soorten thee, zodat jij en je gasten optimaal kunnen genieten van hun verschillende koffie- en theespecialiteiten.

De K van kwaliteit en koffie

Ben jij van mening dat alleen de allerbeste koffie en thee goed genoeg is voor jouw feest, evenement, festival, bruiloft, beurs of zakelijke bijeenkomst? Reserveer dan een plekje voor de authentieke Fiat bus van Caffe Delizia!

Ondernemer


Rob Kruitbosch

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2019 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted