Boode in Bathmen - Plan Your Event

Boode in Bathmen

Categorieën: Feestlocatie

Boode in Bathmen

Brink 10
7437 ZG Bathmen

0570542600Website Email

Algemene informatie

Trouwen bij Boode in Bathmen

 

Je hebt landhuizen, je hebt kastelen en je hebt Boode in Bathmen! Jullie trouwdag is de mooiste dag van jullie leven (tot nu toe). Alles moet zijn zoals je het in gedachten had en het liefst wil je dat mensen nog weken, misschien wel maanden napraten over jullie bruiloft. Bij Boode in Bathmen begrijpen we dat en werken we graag mee om dat te verwezenlijken!

 

Een sushibar midden in de zaal tijdens jullie avondfeest? Een ijscokar met schepijs na de ceremonie? Jullie trouwfoto’s van de ceremonie tijdens het avondfeest al bekijken op een groot scherm? Waarom ook niet! Het is jullie dag en bij Boode is (bijna) niets te gek. We denken graag met jullie mee om jullie huwelijksdag onvergetelijk te laten zijn.

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Overal binnen Boode trouwen

Wij beschikken over 7 verschillende zalen met elk een eigen aankleding en sfeer. Wist je al dat je overal binnen Boode elkaar het ja-woord kan geven? In de Serre, op het dakterras van de BrinXs, op het podium in de Grote Zaal, alles is mogelijk. Dus ook op de plek waar je elkaar hebt ontmoet tijdens Boode Op Zondag! Zelfs op de plek waar je elkaar voor het eerst hebt gezoend. Tenzij dat in het gangetje bij de toiletten van het Grand Café is.. Dan raden we je toch het Grand Café zelf aan.

 

Gehele huwelijksdag bij Boode? €200,- cadeau!

Natuurlijk is het ook mogelijk om verschillende zalen te huren. Geef elkaar het ja-woord in de Serre, geniet van een heerlijk diner in onze Brasserie of aan de Chef’s Table en sluit jullie huwelijksdag af met een spetterend avondfeest in de Grote Zaal.  Wanneer jullie je complete huwelijksdag bij ons vieren krijgen jullie van ons de trouwceremonie t.w.v. €200,- cadeau! Trouwen jullie niet alleen voor de wet maar willen jullie ook jullie liefde bezegelen in de kerk? De Bathmense kerk ligt op loopafstand van Boode. De kerk is gewijd aan Maria en wordt daarom een Onze Lieve Vrouwe kerk genoemd.

 

Tot in de puntjes

We denken graag met jullie mee over de inrichting van jullie huwelijksdag. Willen jullie een band, een DJ of een artiest tijdens het avondfeest? Wat wil je je gasten serveren tijdens het diner? Heb je al een goede trouwfotograaf op het oog? Wie verzorgt jullie bruidstaart? Wij zorgen, samen met jullie, dat alles tot in de puntjes is geregeld. Het enige wat jullie dan op jullie huwelijksdag nog hoeven te doen: smile, relax, and enjoy your wedding!

Ondernemer


Edzard Poppema

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2019 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted