Bloem and Lifestyle - Plan Your Event

Bloem and Lifestyle

Categorieën: Bruidsboeket

Bloem and Lifestyle

Iris 19
2678 PK De Lier

Dagelijks 24-7

0628320763Website Email

Algemene informatie

Ja, ik wil……… 

De huwelijksdag laat een onvergetelijke indruk achter. Op deze dag gaat het om u en uw beleving. De bruidskleding wordt steeds belangrijker. Zo ook het bruidsbloemwerk. Het bruidsboeket, de haardecoraties, bruidegomscorsage, corsages voor de gasten, de eventuele autodecoratie.

Het bruidsboeket kan traditioneel, klassiek of modern zijn. Strooibloemen, bruidsmeisjesboeket of een z.g. “smijtboeket”, zaalaankleding etc. aan u de keus om van deze dag een onvergetelijke (bloemrijke) dag te maken.

(Pols)Corsages en gastencorsages

Sommigen bruiden kiezen voor een stijlvolle polscorsage. Dit mooie plantaardige sierraad kan ook door ons vervaardigd worden. En natuurlijk kunnen wij u ook adviseren voor de bruidegomscorsage. Immers de bruidegom mag ook zijn mannetje staan in het geheel. 

Bloem & Lifestyle complementeert het geheel met stijlvolle en aansluitende gastencorsages. Of corsages voor de getuigen.De corsages zijn standaard voorzien van een magneetje. Het magneetje zorgt ervoor dat de corsage prima blijft zitten en de kleding van u en uw gasten geen beschadiging kan ondervinden. 

Bloemdecoraties zoals zaal- en kerkversiering en autoversieringen                                                                      

Het wordt natuurlijk een stralende dag en daarin spelen bloemen natuurlijk een belangrijke rol.  De keuze is aan jullie. Naast het bruidsboeket zijn er natuurlijk nog vele mogelijkheden in de vorm van feestelijke bloemdecoraties. Denk bijvoorbeeld aan een stijlvol bloemenarrangement in het gemeente- of stadhuis, Bloemdecoraties in de kerk;  zoals aan de kerkbanken of op mooie zuilen.

Ook op de trouwauto is het een mogelijkheid om een autoversiering te plaatsen. En wat dacht u  van op de hoedenplank of  toefen aan de antenne(s).

Aan jullie de keus en Bloem & Lifestyle denkt graag met jullie mee.

Ondernemer


Gerdien Nieuwenhuizen

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2019 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted