Beauty Salon Pretty Woman - Plan Your Event

Beauty Salon Pretty Woman

Categorieën: Bruidsmake-up

Beauty Salon Pretty Woman

Silmarien 14
5663RK Geldrop

Maandag  8.45 tot 20.00
Dinsdag tot en met Vrijdag van 8,45 tot 18,00
Zaterdag van 8,45 tot 14.00

0402852231Website Email

Algemene informatie

Gaat u trouwen? Ik maak u graag op voor deze speciale gelegenheid.

Wilt u een keer andere make-up of andere kleuren proberen dan gebruikelijk? Kiest u dan voor een persoonlijk consult. Ik geef u een passend advies wat het beste bij u past. 
Ik leer u daarbij welke kleuren bij u passen en hoe u uw pluspunten kunt accentueren. U gaat prachtig opgemaakt en vol nieuwe ideeën naar huis.

De make-up lijn is van het merk KARAJA. Dit is een prachtig make-up merk uit Bergamo, Italië en is gemaakt voor de stijlvolle vrouw. KARAJA is erg kleurrijk, dierproefvrij en hip. De oorspronkelijke ingrediënten stammen uit het amazonewoud waar de 'Karaja' Indianen bekend waren om hun fraaie & bonte lichaamsbeschilderingen.

KARAJA is een professioneel merk met een complete cosmeticalijn die wereldwijd wordt gebruikt door toonaangevende visagisten. KARAJA producten hebben een breed assortiment, waarmee u eindeloos kunt combineren. Elegant of intrigerend, helemaal zoals u het wilt. Door de hoge kwaliteit aan kleurpigment blijft de make-up lang in optimale conditie.

KARAJA heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en een zeer luxe uitstraling. De producten zijn niet vlekkend en daarnaast goed hydraterend voor een natuurlijk resultaat. Voor elk huidtype is wel een geschikt product te vinden. Ik adviseer u daarbij wat het beste bij u past.

Dag Make-up €31,50

Bruidsmake-up incl. proefmake-up en/of bezoek aan huis €85,00

 

Ondernemer


Helene van Stratum

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Op 2017-04-11 12:34:50 doorOp 2016-02-11 22:37:36 door Linda
Een heerlijke beauty behandeling gehad, een pure verwennerij. Al eerder een make-up workshop gedaan bij Helene, dus alle vertrouwen in mijn bruidsmake-up.


Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2019 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted