Babsplus - Plan Your Event

Babsplus

Categorieën: Weddingplanner

Babsplus

Stationsweg West 109
3931 EL Woudenberg

Als Personal Assistant heeft BABSplus geen 9 tot 5 mentaliteit. BABSplus is 7 dagen per week bereikbaar van 08.30 – 22.00 uur. Mocht je een voicemail krijgen dan is BABSplus waarschijnlijk in gesprek met een bruidspaar, spreek een bericht in en u wordt teruggebeld.

Natuurlijk kunnen de voorgesprekken ook in de avonduren worden gepland, hiervoor hoef je dus niet een vrije dag voor op te offeren.

0624913549Website Email

Algemene informatie

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Er komt nu een hele leuk tijd van voorbereidingen aan naar de mooiste dag van jullie leven, een trouwdag zoals jullie dat willen!

BABSplus
Voor een eigen wijze trouwdag kies je een trouwambtenaar die bij jou past! 

Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken wij de reguliere gang van zaken, trouwen jullie op het stadhuis of op locatie en wat willen jullie wel en juist niet op jullie trouwdag? Is er een klik met BABSplus dan zal een aantal weken voor jullie trouwdag het voorgesprek bij jullie thuis plaatsvinden. Wij vinden het belangrijk dat deze in een voor jullie vertrouwde omgeving plaatsvindt. Hoe staan jullie in het leven, hoe hebben jullie elkaar ontmoet, was er een huwelijksaanzoek en wat maakt nu juist nét deze ene persoon zo bijzonder dat je de rest van je leven met hem of haar samen wilt zijn?

BABSplus neemt ruim de tijd om dit in alle rust met jullie te bespreken zo ontstaat er een persoonlijke trouwceremonie die jullie zelf bepalen, echt maatwerk dus.

Wie is BABSplus
Mijn naam is Esther Evrengün en het brein achter BABSplus. Ruim 20 jaar ben ik werkzaam als Management Assistente en Personal Assistent bij diverse bedrijven zoals ASR, BAM, Konica Minolta en GSK. Hier heb ik veel werkervaring opgedaan in het organiseren van grote evenementen, het geven van presentaties en was ik de rechterhand van diverse CEO's. Toen ik ging trouwen merkte ik al snel dat een goede trouwambtenaar moeilijk te vinden is en dat het organiseren van een bruiloft, naast mijn drukbezette baan, veel aandacht en tijd in beslag nam. Als je een bruiloft wil die niet standaard is en afwijkt van de standaard ben je nog veel meer tijd kwijt. Ik miste iemand die mijn werk uit handen kon nemen, geen weddingplanner maar een Persoonlijk Assistent.

Dat heeft mij doen besluiten om BABSplus op te gaan richten. BABSplus is geen weddingplanner maar een Trouwambtenaar + Personal Assistent die werk uit handen neemt, een eigen netwerk heeft, snel kan schakelen, luistert naar jullie wensen en jullie sparringpartner is. Het doel van BABSplus is om het bruidspaar te ontzorgen en alle bijkomende zaken op jullie trouwdag zodanig te organiseren zodat jullie onbezorgd en vrij kunnen genieten van deze bijzondere dag. BABSplus luistert naar jullie wensen.

Esther: “Ik hou van mensen ongeacht welke geloofsovertuiging je ook hebt, waar jullie vandaan komen of in welk geslacht je bent geïnteresseerd.
Mijn speech bereid ik met grote zorg voor, dit betekent dat ik tijdens het voorgesprek ruim de tijd voor jullie neem om een op maat gemaakte speech met gepaste humor en emotie tijdens de ceremonie ten gehore te brengen.”

Maar er is nog meer!
Willen jullie een fotograaf, een kapster voor het mooiste kapsel, een goede cateraar, een unieke feestlocatie of gepersonaliseerde trouwkaarten? Door een totaalpakket aan te bieden neemt BABSplus jullie werk uit handen. Daar staat de "plus" voor! 

BABSplus is geen weddingplanner maar heeft samenwerkingsverbanden met fotografen, grafische ontwerpers, kapsters, visagistes, nailartists, cateraars, etc. Door deze unieke samenwerking kunnen wij een totaalpakket aanbieden tegen een scherpe prijs. Alles onder 1 adres, BABSplus. Geen zoektochten op internet naar die ene kapsalon of banketbakkerij, BABSplus heeft dit allemaal in huis door heel Nederland.

Vraag tijdens het kennismakingsgesprek naar de mogelijkheden van Plus!

Neem een kijkje op mijn website voor meer informatie http://babsplus.nl/plus

BABSplus voor een eigen wijze trouwdag!

Ondernemer


Esther Evrengun

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2019 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted