At Your Service - Plan Your Event

At Your Service

Categorieën: Muziek (live)

Algemene informatie

Wij zijn vier gezellige jonge muzikanten die voor een geweldige sfeer zorgen tijdens uw gelegenheid. Onze energieke verschijning en ons veelzijdige repertoire zorgen gegarandeerd voor een glimlach bij uw gasten!

We hebben elkaar op het conservatorium ontmoet, toen drummer Jesse ons optrommelde voor een optreden in een meubelwinkel. Dit akoestische experiment sloeg enorm goed aan; we bleken een gouden combi en al snel groeiden we uit tot een multi-inzetbare professionele coverband.

 

Ons concept is simpel: in plaats van dat u zoekt naar de juiste band voor uw gelegenheid, passen wij de band aan, aan uw gelegenheid. We heten niet voor niets: At Your Service!

Alles is bij ons bespreekbaar, denk bijvoorbeeld aan:

·   Kleding: Netjes (pak), Casual of zelfs Verkleed (thema).

·   Muziekstijl: Verzoekjes? Graag! Om zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten bij uw wensen, werken we constant aan nieuw repertoire. Disco, Rock of Pop? We vinden het tof om de juiste muzikale mix voor u te vinden!

·   Entertainment: We kunnen op de achtergrond blijven of het publiek erbij betrekken. Zijn er stukjes gepland of wil iemand uit het publiek iets mee zingen? Wij zijn overal voor in!

 

We horen vaak: “Een band heeft veel ruimte nodig, is duur en klinkt te hard”… Wij niet!

 

We hebben als band namelijk drie verschillende formaties*:

· AYS ‘Unplugged’: Akoestische, verplaatsbare band. Gezellig onder de mensen en niet te hard.

· AYS ‘Semi-acoustic’: Onze tussenoptie; weinig ruimte nodig en toch nog een aardig bereik. Lekker op de achtergrond, met de mogelijkheid tot een dansje.

· AYS ‘Plugged In’: Geheel uitversterkte band, voor de wat grotere feesten.

 

*Voor meer informatie over onze formaties, zie het "over ons"      filpmje.

Deze formaties zorgen ervoor dat we ook echt overal inzetbaar zijn. Van huiskamerfeestjes en netwerk bijeenkomsten, tot clubs en openlucht podia. U kunt zelfs alle drie de formaties combineren voor één gelegenheid!

En zeker niet onbelangrijk is dat wij ons onderscheiden in prijs. We hebben slechts vier bandleden en we nemen alle benodigde apparatuur zelf mee! Hierdoor zijn onze prijzen lager dan bij de meeste andere professionele cover- en bruiloftbands.

 

Wij hebben er nu al zin in, tot snel!

 

At Your Service!

Ondernemer


Joep van Weert

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2019 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted