Anita's Reisadvies aan huis - Plan Your Event

Anita's Reisadvies aan huis

Categorieën: Reizen

Anita's Reisadvies aan huis

Oranjestraat 10
7451 CC Holten

Ik ben altijd te bereiken per telefoon (appen en sms-en) of per mail

0613412539Email

Algemene informatie

 

Mijn naam is Anita van der Meer, 46 jaar oud en ben sinds 1990 werkzaam in de reiswereld. Ik ben zelf ook getrouwd en heb twee lieve zoons van 12 en 9 jaar oud.

Na ons trouwen zijn mijn man en ik op huwelijksreis gegaan naar Kuala Lumper in Maleïsie en vervolgens doorgevlogen naar het schitterende eiland Bali.

Een mooie huwelijksreis hoort er bij en deze wilt u net zo goed geregeld hebben als uw trouwerij. Dan ben ik persoon voor u, die uw huwelijksreis kan verzorgen. Als u zelf ideeën heeft, dan werk ik die graag uit, maar mocht u nog geen idee hebben waar u naartoe zou willen, dan gaan we samen de mogelijkheden na.

Een afspraak is altijd vrijblijvend en ik kom graag bij u langs zodat u weet met wie u te maken heeft en ik kan inschatten welke huwelijksreis het beste bij u past. Alles heel persoonlijk!

Ik werk nauw samen met Reisbureau Kroeze uit Tubbergen, dat bekend staat als grootste reisaanbieder van de Duitse organisatie, beschik ik over dit algemeen voordeliger aanbod en de daarbij behorende boekingssystemen, zodat er een goede prijsvergelijking gemaakt kan worden. Snel, overzichtelijk en keuze uit een groot aantal vakanties. 

 De voordelen voor u: 

  • deskundig advies op het tijdstip dat u schikt
  • deskundig advies bij u thuis of op een locatie naar uw keuze
  • volledig onafhankelijk en objectief
  • samenwerking met touroperators in Nederland & Duitsland
  • geen wachttijden en 100% privacy
  • van pakketreizen tot reizen op maat
  • van weekendje weg tot huwelijksreis

Kortom; uw reisideeën - mijn zorg - uw huwelijksreis! Vanaf het uitzoeken totdat u weer thuis ben, ben ik uw reisadviseur.  Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail voor een afspraak bij u thuis of op mijn buiten locatie, Ondernemershus (pand Rabobank) te Holten.

Ervaar zelf de voordelen van uw eigen reisadviseur. Ik kijk er naar uit u te ontmoeten, te laten inspireren, enthousiasmeren en te verrassen!    

 

 

Ondernemer


Anita van der Meer

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2019 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted