Afslankstudio Sanitas - Plan Your Event

Afslankstudio Sanitas

Categorieën: Afvallen

Afslankstudio Sanitas

Hoevesteeg 3
6975 AE Tonden

0618977449Website Email

Algemene informatie

Op je bruiloft wil je natuurlijk de beste versie van jezelf laten zien, de beste versie die jouw trouwjurk supermooi laat uitkomen. Opvallen doe je sowieso op je bruiloft vanwege je prachtige verschijning, maar hoe leuk zou het zijn als jij ultiem gezond en lekker in je vel zit wanneer de grote dag aanbreekt? Je voelt je extra gezond en dat straalt er vanaf, iedereen ziet het direct!

Dat afvallen pittig is weten we allemaal, maar afslankstudio Sanitas probeert het jou zo eenvoudig mogelijk te maken. Het PowerSlim afslankprogramma dat aangeboden wordt is een doordacht voedingsprogramma voor een blijvend resultaat. Hierbij gaat het niet om minder eten, maar om anders eten. PowerSlim biedt een uitgebreid assortiment met meer dan 120 koolhydraatarme en eiwitrijke producten voor ontbijt, lunch, diner, tussendoor en onderweg. 

Je staat er niet alleen voor, ik ben jouw stok achter de deur. Ik voorzie je van deskundig advies en leer je hoe je op gewicht blijft door een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Ik begeleid je niet alleen tijdens het afvallen, maar ook een jaar lang gratis na het behalen van je streefgewicht. Zo zorgen we er samen voor dat je je gewicht blijvend behoudt. Ook na jullie grote dag.

www.afslankstudiosanitas.nl

 

Ondernemer


Gerda Willems

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2019 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted