"El Cappuccino" - Plan Your Event

"El Cappuccino"

Categorieën: Barista

"El Cappuccino"

Hooidonk 11
4907 XH Oosterhout

We zijn altijd te bereiken. We proberen altijd zo snel mogelijk u een offerte toe te sturen.

0652430986Website Email

Algemene informatie

Of je nu een groot feest geeft of een zakelijke bijeenkomst organiseert: bij iedere gelegenheid mag goede koffie niet ontbreken. Bij iedere gelegenheid zorg je er dan ook voor, dat de mobiele espressobar van El Cappuccino een plekje krijgt – het liefst goed in het zicht, zodat je gasten meteen weten waar ze voor de lekkerste koffie en koffiespecialiteiten moeten zijn. Met El Cappuccino op je feest, bruiloft, beurs, festival of evenement zit de sfeer er meteen goed in!

Een keus aan mobiele espressobars

El Cappuccino wordt gerund door de professionele barista Danny van der Kruijsen die samen met zijn dochter Romana ervoor zorgt dat jouw gasten kunnen genieten van de heerlijkste koffiespecialiteiten. Hiervoor hebben ze verschillende mobiele espressobars tot je beschikking staan, wat uiteraard enorm handig is. Want wat voor feest je ook geeft en wat voor soort evenement je organiseert, je kunt altijd rekenen op één van de mobiele koffiebars van El Cappuccino.

Extra feestelijk én interessant voor je gasten is het natuurlijk als je El Cappuccino vraagt om eens flink uit te pakken. Als je iets organiseert, moet je het immers goed doen! El Cappuccino organiseert dan ook met veel enthousiasme een leerzame workshop thuisbarista, zodat jij en je gasten zelf aan de slag kunnen met het zwarte goud. Kies voor gebak erbij en het feest is compleet!

Passie voor koffie

 

Bij El Cappuccino is koffie niet alleen een lekkere, warme drank, maar een echte leefwijze. Laat je meeslepen door de kennis en kunde – de passie van El Cappuccino voor koffie werkt aanstekelijk. Bij deze mobiele espressobar komt het aan op genieten van de lekkerste koffiespecialiteiten.

Ondernemer


Danny van der Kruijssen

Contact opnemen

Social Media

Beoordeel ons

Alle beoordelingen
Video's

Volg ons


Contact


Plan Your Event B.V.

T: 0573-748000
E: info [@] planyourevent.eu

Copyright © 2019 Plan Your Wedding Alle rechten voorbehouden Plan Your Wedding is onderdeel van Plan Your Event B.V.
Voordelig een goed scorende website laten maken? WPHosted